Αναστολή λειτουργίας του γυμναστηρίου-παιδότοπου "Family Sports Center"

Ανακοίνωση

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα και μετά από τις τελευταίες αποφάσεις έχουμε και μείς  χρέος από τη δική μας πλευρά να γίνουμε αρωγοί της προσπάθειας ενημέρωσης και προστασίας των πολιτών. Έχουμε ευθύνη να προασπίσουμε την υγεία των παιδιών και των υπολοίπων συμπολιτών μας με αίσθημα...

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ερμή Κιβερίου ο Σαβούρδος

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ερμή Κιβερίου αποτελεί ο Άρης Σαβούρδος όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση της η Αργολική ομάδα το βράδυ της Τρίτης 7 Ιανουαρίου στην επίσημη σελίδας της στο facebook.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερμή Κιβερίου

Η διοίκηση του ΕΡΜΗ ΚΙΒΕΡΙΟΥ ανακοινώνει την κοινή...

Με τεσσάρα πέρασε από τις Σπέτσες ο Ερμής Κιβερίου του Σαβούρδου

Άνετη νίκη με σκορ 0-4 για τον Ερμή Κιβερίου στις Σπέτσες επί της ομώνυμης ομάδας κάνοντας το δύο στα δύο όντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της πρώτης κατηγορίας Αργολίδας.

Η ομάδα του Άρη Σαβούρδου δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στις Σπέτσες και με τέρματα των Μαρίνη, Γιάννου...

Ξεκίνημα με πεντάρα για τον Ερμή Κιβερίου του Σαβούρδου στην Α' Αργολίδας (vid)

Με εντυπωσιακό τρόπο μπήκε στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Αργολίδας ο Ερμής Κιβερίου του Άρη Σαβούρδου επικρατώντας με 5-1 του Πανναυπλιακού. Δεν αγωνιστηκαν για τον Ερή Κιβερίου οι Κυνουριάτες Γιώργος Μπάρλας και Γιώργος Χαρμπαλής.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του αγώνα από το...

Συνεχίζει στον Ερμή Κιβερίου ο Άρης Σαβούρδος

Ο Άρης Σαβούρδος μετά την επιτυχημένη σεζόν με τον Ερμή Κιβερίου θα συνεχίσει να βρίσκεται στον προπονητικό θώκο της Αργολικής ομάδας η οποία και ανακοίνωσε την συμφωνία της ανανέωσης της συνεργασίας.

Αναλυτικά

Ο ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ και ο προπονητής Άρης Σαβούρδος συνεχίζουν μαζί και για τη νέα...

Ο Σαβούρδος οδηγεί τον Ερμή στην κορυφή

Μία ακόμα νίκη για τον Ερμή Κιβερίου του Άρη Σαβούρδου που έφθασε τις 5 συνολικά στο πρωτάθλημα όντας αήττητος και βέβαια στην κορυφή της πρώτης κατηγορίας του Αργολικού πρωταθλήματος.

Θύμα αυτή την φορά για τον Ερμή Κιβερίου ο οποίος προελαύνει στην βαθμολογία ήταν ο Αριστέας το οποίο και...