Κηδεία Παναγιώτη Κολοβού

Την Παρασκευή 19 Απριλίου θα τελεστεί η κηδεία του Παναγιώτη Κολοβού στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου στο Άστρος στις 11:00 π.μ.

Επιθυμία της οικογένειας, αντί στεφάνων να κατατεθεί ποσό-δωρεά υπέρ του Συλλόγου "Φλόγα" στην μνήμη του Παναγιώτη 

Κηδεία Φιλίππου Λαμπίρη

Την Παρασκευή 12 Απριλίου θα τελεστεί η κηδεία του Φιλίππου Λαμπίρη στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στην Αγία Σοφία στις 4:30 μ.μ.

Κηδεία Παναγιώτας Φούφα

Την Τρίτη 9 Απριλίου θα τελεστεί η κηδεία της Παναγιώτας Φούφα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Δολιανών στις 4:00μ.μ.

Κηδεία Γεωργίας Κανέλλη

Την Πέμπτη 4 Απριλίου θα τελεστεί η κηδεία της Γεωργίας Κανέλλη στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Ελαιοχώρι στις 12:00μ.μ.

Κηδεία Σταματίνας Γκαύρου

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου θα τελεστεί η κηδεία της Σταματίνας Γκαύρου στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνα στα Κούτρουφα στις 1:30μ.μ.

Κηδεία Σταματίνας Λαλογιάννη

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου θα τελεστεί η κηδεία της Σταματίνας Λαλογιάννη στο  Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στον Αγιάννη στις 12:00μ.μ.

Κηδεία Στάμως Τσαγγούρη

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου θα τελεστεί η κηδεία της Στάμως Τσαγγούρη στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Σωτήρος Πραστού στον Άγιο Ανδρέα στις 11:00π.μ.

Κηδεία Αναστασίου Βλαχάκη

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου θα τελεστεί η κηδεία του Αναστασίου Βλαχάκη στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου στο Άστρος στις 4:30μ.μ.

Κηδεία Δημοσθένη Κρίγκου

Την Τρίτη 26 Μαρτίου θα τελεστεί η κηδεία του Δημοσθένη Κρίγκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Κιβέρι στις 3:30μ.μ.

Κηδεία Σπύρου Καρκούλη (Καμπόης)

Την Δευτέρα 18 Μαρτίου θα τελεστεί η κηδεία του Σπύρου Καρκούλη στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Ξηροπήγαδο στις 4:00μ.μ.