Περιορισμός κατανάλωσης νερού λόγω βλάβης στην Κοινότητα Παραλίου Άστρους

Η ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας ενημερώνει τους κατοίκους της Κοινότητας Παραλίου Άστρους ότι θα πρέπει άμεσα να προβούν σε περιορισμό της   κατανάλωσης ύδατος στα απολύτως απαραίτητα, λόγω ύπαρξης βλάβης στο εξωτερικό δίκτυο μεταφοράς.

Από νωρίς το πρωί συνεργεία της Υπηρεσίας ελέγχουν το...

Διακοπή υδροδότησης στην Κοινότητα Άστρους (pic)

Η ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας ενημερώνει τους κατοίκους της Κοινότητας Άστρους ότι θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023 από τις 8:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι, λόγω εργασιών συντήρησης τμήματος εσωτερικού δικτύου ύδρευσης.

Η περιοχή του Άστρους όπου θα εκτελεστούν...

ΔΕΥΑΒΚ: Υποβολή προσφοράς για την προμήθεια υδραυλικών υλικών

Επισυνάπτεται η αριθμ. 2822/02.09.2022 Πρόσκληση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (ΔΕΥΑΒΚ) υποβολής προσφοράς για την προμήθεια υδραυλικών υλικών έτους 2022.

Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης του σχετικού φακέλου στο πρωτόκολλο της ΔΕΥΑΒΚ ορίζεται η...

ΔΕΥΑΒΚ: Διακοπή υδροδότησης την Τρίτη

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας ενημερώνει ότι θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης στην ευρύτερη περιοχή της Ιεράς Μονής Λουκούς έως τη γέφυρα της Κοινότητας Δολιανών, την Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022, από τις 8:00 το πρωί έως τις12:00 το μεσημέρι.

Ευχαριστού...

Περιορισμός κατανάλωσης υδρευτικού ύδατος στο Κορακοβούνι

Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες σε συνδυασμό με αυξημένες καταναλώσεις επιδεινώνουν και εντείνουν ακόμα πιο πολύ το πρόβλημα της επάρκειας ύδατος στην Κοινότητα Κορακοβουνίου. Καλούμε, για ακόμα μια φορά, τους κατοίκους του χωριού να περιορίσουν στο ελάχιστο την σπατάλη...

ΔΕΥΑΒΚ: Μεγάλη βλάβη και διακοπή υδροδότησης

Λόγω μεγάλης, έκτακτης βλάβης θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης στους οικισμούς Παπαλέικα, Τυροβολέικα και Γαλανέικα, από τις 9:00μ.μ την Κυριακή 25 Απριλίου 2021 έως τις 7:00π.μ. τη Δευτέρα 26 Απριλίου 2021.

Η ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συντομότερη...

Η ΔΕΥΑΒΚ ζητεί τον περιορισμό κατανάλωσης νερού στο Παράλιο Άστρος λόγω βλάβης

Λόγω βλάβης του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης σήμερα ημέρα Τρίτη 11/08/2020, η οποία αυτή τη στιγμή αποκαθίσταται, παρακαλούνται οι κάτοικοι, όπως περιορίσουν άμεσα την κατανάλωση νερού ύδρευσης στα απολύτως απαραίτητα.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ζητούμε την κατανόησή σας.

 

 

ΕΚ...

Περίληψη διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού της Δ.Ε.Υ.Α.Β.Κ.

Η Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΚ, διακηρύττει ότι  εκτίθεται σε συνοπτικό διαγωνισμό η υπηρεσία αποκατάστασης βλαβών δικτύων και λοιπών εργασιών με χρήση σκαπτικών μηχανημάτων της ΔΕΥΑ του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας έτους 2020, με κριτήριο  κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα (συνολικά) προσφορά, αποκλειστικά βάσει...

Ερωτήματα για την εκτέλεση του έργου αγωγού ύδρευσης στο Κορακοβούνι (pics)

Με αφορμή την εκτέλεση του έργου «Βασικός αγωγός τροφοδότησης υδρευτικού ύδατος κεντρικής δεξαμενής οικισμού Κορακοβουνίου Δήμου Βόρειας Κυνουρίας» και ύστερα από οχλήσεις που δέχτηκε από πολίτες, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Λυτρίβης διατυπώνει συγκεκριμένα ερωτήματα ως προς την κατασκευή του...

Διακοπή υδροδότησης στην Τ.Κ. Παραλίου Άστρους

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας σας ενημερώνει ότι, λόγω έκτακτης συντήρησης του δικτύου  ύδρευσης στην περιοχή της Τ.Κ. Παραλίου Άστρους, την Τρίτη 24-03-2020, από ώρα 08.00 π.μ. έως και ώρα 14.00 μ.μ, θα γίνει, ανά χρονικά διαστήματα δύο ωρών σε διάφορες...