Δύο άτομα κατηγορούνται για κλοπές στην Ιερά Μονή Μαλεβής

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βόρειας Κυνουρίας, τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών σε Ιερά Μονή σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Αρκαδίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται, ένας (1) 63χρονος ημεδαπός και ένας (1) 31χρονος αλλοδαπός, σε βάρος...

Η Εορτή της Παναγίας στην Ι.Μ. Μονή Μαλεβής (pics)

Με λαπρότητα ερτάστηκε και φέτος η Εορτή της Παναγίας μαςστην Σεβασμία και Ιερά Μονή της Παναγίας της Μαλεβής στον Άγιο Πέτρο της Κυνουρίας.

Ανήμερα της Εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας   προεξήρχε της Ακολουθίας του Όρθρου, τέλεσε την Θεία Λειτουργία και εκύρηξε περί...

Πρόγραμμα πανηγύρεως Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μαλεβής

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 εορτή της Αποδόσεως της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, πανηγυρίζει με κάθε μεγαλοπρέπεια η Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μαλεβής Κυνουρίας.

Κατά το εσπέρας της Πέμπτης 22 Αυγούστου και ώρα 7 μ.μ. θα τελεσθεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Θεοφιλ....

Πανήγυρις Ι.Μ. Μαλεβής και Χειροτονία Πρεσβυτέρου (pics)

Με λαμπρότητα η παλαίφατος και γεραρά Ιερά και σεβάσμιος Μονή της Μαλεβής πανηγύρισε σήμερα 23 Αυγούστου 2018 επι τη αποδώσει της Θεομητορικής εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου - τα λεγόμενα λαϊκώς εννιάμερα της Παναγίας.
Χιλιάδες προσκυνητών συνέρρευσαν την παραμονή στον Εσπερινό και ανήμερα στην...

Η Παναγία γιορτάζει στη Μαλεβή (pics)

Πολυπληθείς και εφέτος οι προσκυνητές της Πλατυτέρας των Ουρανών στην Ιερά Μονή Μαλεβής. Ο Κώστας Ιατρίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σημειώνει:

Μερικά χιλιόμετρα πιο πάνω από το Άστρος...

Ένα μεγάλο τμήμα του ελληνικού λαού συμμετέχει με πολλή χαρά στις εορταστικές εκδηλώσεις του...

Πρόγραμμα Πανηγύρεως της Ι. Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μαλεβής

Την Πέμπτη 23 Αυγούστου εορτή της Αποδόσεως της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, πανηγυρίζει με κάθε μεγαλοπρέπεια η Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μαλεβής Κυνουρίας.

Κατά το εσπέρας της Τετάρτης 22 Αυγούστου και ώρα 7 μ.μ. θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός.

Κατά την κυριώνυμο ημέρα της εορτής και...