Κωνσταντινόπουλος: Τίτλος τιμής η εντολή Τσίπρα να μην ψηφιστώ αντιπρόεδρος της Βουλής

Συνέντευξη του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου,  Βουλευτή Αρκαδίας και Ε΄ Αντιπροέδρου της Βουλής  του Κινήματος Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ,  στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη για την εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ»
 

1. Γιατί πρότεινες τον Ευάγγελο Βενιζέλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας; 

Πρώτα απ΄ όλα, θέλω να σας πω ότι είναι...

Κωνσταντινόπουλος: Φοβερό... πλήγμα ΣΥΡΙΖΑ στη διαπλοκή

Βασικά σημεία της ομιλίας στη Βουλή του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, Βουλευτή Αρκαδίας και επικεφαλής του Τομέα Ανάπτυξης της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομίας και της τροπολογίας για τα «κόκκινα» δάνεια:

●       Αυτές τις ημέρες, η...

Κωνσταντινόπουλος: Στήριξη των πληγέντων και άμεση αποκατάσταση των ζημιών

Την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019, σημειώθηκε έντονη βροχόπτωση που προκάλεσε ζημιές σε πολλές τοπικές κοινότητες του Δήμου Τρίπολης και του Δήμου Β.Κυνουρίας.
Ο Βουλευτής Αρκαδίας και επικεφαλής του Τομέα Ανάπτυξης της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ζητά από τον Υπουργό...

Κωνσταντινόπουλος: Χαμένα χρόνια και ψέματα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το έργο τηλεθέρμανσης στη Μεγαλόπολη

Βασικά σημεία της ομιλίας του Οδ.Κωνσταντινόπουλου, Βουλευτή Αρκαδίας και επικεφαλής του Τομέα Ανάπτυξης της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κατά τη συζήτηση στη Βουλή της επίκαιρης ερώτησης προς τον Υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Ευστ. Γιαννακίδη, με θέμα: «Ένταξη έργου β΄φάσης επέκτασης...

Κωνσταντινόπουλος: «Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης να κηρυχθεί άμεσα ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας»

Την κήρυξη του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, μετά από τις μεγάλες καταστροφές που προκάλεσε ο κυκλώνας “Ζορμπάς”, ζήτησε μεΕρώτησή του στη Βουλή ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης προς τον Υπουργό Εσωτερικών, κ.Αλ.Χαρίτση.

Στην...

«Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία δεν διεκδικούν τίποτε γι’αυτόν τον τόπο!»

«Μετά τον αποκλεισμό της Αρκαδίας από το μειωμένο τιμολόγιο ρεύματος, τώρα η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποκλείει πενήντα πέντε χωριά της Αρκαδίας από την επιδότηση για να παρακολουθούν τα ελληνικά κανάλια»
 
Τον αποκλεισμό των κατοίκων των ορεινών περιοχών της Αρκαδίας από τα μέτρα ενίσχυσης για την...

Ο ανασχηματισμός του κ. Τσίπρα είναι από το παρελθόν!

Ο ανασχηματισμός του κ. Τσίπρα είναι από το παρελθόν! Με την επιλογή προσώπων όπως η κα Ξενογιαννακοπούλου, συνκυβερνά με αυτούς που όπως έλεγε κατέστρεψαν τη χώρα εδώ και 40 χρόνια.»

«Για την κα Παπακώστα αρκούν τα λεγόμενα των στελεχών του ΣYΡΙΖΑ που την χαρακτήριζαν ως “Ζαρούλια της ΝΔ”.»
 

Βασι...

Κωνσταντινόπουλος: Κάνουν τους καναλάρχες με τα λεφτά των πολιτών

 

Περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ για εξωτερικές παραγωγές στους παρακάτω δημοσιογράφους, παραγωγούς κ συνεργάτες τους δίνουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το χρόνο μέσω ΕΡΤ. 

Δεν τους ενδιαφέρει η Δημόσια Τηλεόραση αλλά πως να εξυπηρετούν αυτούς που τους κάνουν την δουλειά κυρίως κ μερικούς για «ξεκάρφωμα»

Κάνουν...

Κωνσταντινόπουλος: «Μεγάλες ευθύνες της Κυβέρνησης για τις καθυστερήσεις υλοποίησης των προγραμμάτων δακοκτονίας»

Ερώτηση κατέθεσε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Βουλευτής Αρκαδίας από κοινού με 14 ακόμη Βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Η Ερώτηση απευθύνεται στους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Ε. Αποστόλου και Εσωτερικών, κ.Π.Σκουρλέτη και εκφράζει την έντονη ανησυχία των Βουλευτών για την...

Κωνσταντινόπουλος: Σταύρο δεν σου αξίζει αυτό το πολιτικό τέλος

Νέο αιχμηρό σχόλιο στα social media από τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή του Ποταμιού κ. Δανέλλη

Ο ορισμός της πολιτικής ξεφτίλας στην παρακάτω δήλωση!

Πώς το είπε το Μαξίμου, συμφέροντα «εξαγοράζουν» Βουλευτές; Σταύρο, δεν σου αξίζει να έχεις αυτό το πολιτικό τέλος...