Ο Πλάτανος τιμά και φέτος την Πολιούχο του Αγία Άννα

Ο Πλάτανος τιμά και φέτος την Πολιούχο του Αγία Άννα.

Τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί Θεία Λειτουργία μετ' αρτοκλασίας στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας.

Προσκαλούμε όλους τους συμπατριώτες μας και τους φίλους του Πλατάνου να τιμήσουν με την παρουσία τους την προστάτιδα του χωριού μας.

Ο...

Ευχαριστήριο από τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Πλατάνου

Ο Πλάτανος για μια ακόμη χρονιά πλημμύρισε από κόσμο στη Γιορτή Σύκου και Κάστανου. Ευχαριστούμε πολύ τα ταξιδιωτικά πρακτορεία, τους συλλόγους και τον κόσμο που μας επισκέφθηκε. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κ. Γιάννη Κατσουράνη και τις κυρίες του χωριού για την παρασκευή των γλυκών, τους...

Γιορτή Σύκου και Κάστανου στον Πλάτανο: Εξαντλήθηκαν οι θέσεις στάθμευσης για τα λεωφορεία

Σας ενημερώνουμε ότι οι θέσεις στάθμευσης για τα λεωφορεία το Σάββατο και την Κυριακή 19-20 Οκτωβρίου 2019 έχουν εξαντληθεί.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και ταλαιπωρίας, όσα πούλμαν επιδιώξουν να προσεγγίσουν το χωριό χωρίς επιβεβαιωμένη κράτηση, δυστυχώς, δεν θα μπορέσουν να γίνουν δεκτά. Για...

Το νέο ΔΣ του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού συλλόγου Πλατάνου

Σας ενημερώνουμε ότι στις 29 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Αφού παρουσιάστηκαν ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός καθώς και η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής και εγκρίθηκαν ομόφωνα από τη...

Συνέλευση και εκλογές στον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Πλατάνου

Σύμφωνα με απόφαση του Πρωτοδικείου Ναυπλίου, η οποία ελήφθη στις 16-8-2019 κατόπιν άσκησης ασφαλιστικών μέτρων από τον κ. Πούλο Παναγιώτη κατά του Συλλόγου, διορίστηκε προσωρινή διοίκηση αποτελούμενη από τα ίδια μέλη του Δ.Σ που εξελέγησαν στις 23-7-2017.

Ως προσωρινή Διοίκηση του Σωματείου με την...

Καταγγελία: : Δεν υφίσταται νόμιμο Διοικητικό Συμβούλιο στον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Πλατάνου

Σε απάντηση του από 30/7/2019 email σας, σχετικά με την πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Πλατάνου Κυνουρίας, του οποίου είμαι μέλος, έχω να παρατηρήσω τα παρακάτω :

Όπως ήδη γνωρίζετε, με την υπ' αριθμόν 456/2018 απόφαση του εφετείου Ναυπλίου που...

Αντάμωμα των Πλατανιτών στις 13 Αυγούστου

Την Τρίτη 13 Αυγούστου 2019 θα πραγματοποιηθεί το Αντάμωμα των Πλατανιτών στη Βρύση με φαγητό και ζωντανή μουσική.

Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός σύλλογος Πλατάνου Κυνουρίας

Γενική συνέλευση για τον «Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Πλατάνου Κυνουρίας»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας με την επωνυμία «Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Πλατάνου Κυνουρίας», που εδρεύει στον Πλάτανο Κυνουρίας, σε εφαρμογή των άρθρων 11 & 12 του ισχύοντος καταστατικού, και με απόφαση που έλαβε κατόπιν συνεδριάσεως, συγκαλεί τα μέλη του σε Τακτική Γενική...

Καθαρισμός στον Πλάτανο ενόψει των εορτών του Αυγούστου (pics)

Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές και τους δασεργάτες,οι οποίοι προχώρησαν στον καθαρισμό του χωριού μας ενόψει των εορτών του Αυγούστου.

Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός σύλλογος Πλατάνου Κυνουρίας 

Συλλυπητήριο για την αιφνίδια απώλεια της Νεκταρίας Πασχάλη

Ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Πλατάνου Κυνουρίας εκφράζουμε τη θλίψη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, για την αιφνίδια απώλεια της Νεκταρίας Πασχάλη.

Δυστυχώς, το νήμα της ζωής κόπηκε τόσο άδικα και πρόωρα, μόλις στα 20 της χρόνια.Ευχόμαστε ολόψυχα...