Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην οικία του στην Αγία Σοφία

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του χωριού της Αγίας Σοφίας Δήμου Βόρειας Κυνουρίας από την ξαφνική απώλεια ενός 47χρονου συμπολίτη τους, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην οικία του.

Όπως αναφέρει το arcadiaportal πτώμα του 47χρονου βρήκε το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Απριλίου συγγενικό του πρόσωπο, που...

Πύργος: Στο νοσοκομείο 6χρονη λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ

Το μεσημέρι της Δευτέρας (8/4) ένα 6χρονο κοριτσάκι κατέληξε στο νοσοκομείο λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Η ανήλικη έχοντας ξεφύγει από την προσοχή της μητέρας της κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα κρασιού με αποτέλεσμα να καταρρεύσει. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και εκεί...

ΥΠΤΠ: Όλοι μαζί ενάντια στον Ρατσισμό

«Σήμερα είμαστε εδώ, όλοι μαζί, για να υπερασπιστούμε και να προωθήσουμε τη δημοκρατία, τα δικαιώματα, τις ελευθερίες, την ανεκτικότητα και το μεγάλο δικαίωμα που έχει ο κάθε άνθρωπος να διαθέτει τον εαυτό του στην κοινωνία, όπως νομίζει. Αυτό είναι το αγαθό, το μεγάλο, το οποίο οφείλουμε και εμείς...

Η Ελληνική Αστυνομία απέκτησε το πρώτο ηλεκτρικό περιπολικό αυτοκινητοδρόμων

Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημοσίας Τάξης, Μάνου Λογοθέτη, παρελήφθη τηνΤετάρτη 13 Μαρτίου 2024, από την εταιρεία «Νέα Οδός», το πρώτο ηλεκτρικό όχημα τύπου VAN -υπηρεσιακού χρωματισμού-, το οποίο εντάσσεται στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας για τις ανάγκες αστυνόμευσης του αυτοκινητοδρόμου.

...

Δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την εβδομάδα 26/3 - 31

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα (από 26 Μαρτίου 2024 έως 31 Μαρτίου 2024) τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου θα είναι, ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, τα ακόλουθα:

Διεύθυνση Αστυνομίας ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Α΄ Κινητή Αστυνομική...

Άστρος: 47χρονος χτύπησε τη σύζυγό του και συνελήφθη

Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας κατεγράφη στο Άστρος την Καθαρά Δευτέρα.
 
Σύμφωνα με ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, ένας άνδρας 47 ετών ύστερα από μήνυση της 41 ετών συζύγου του, συνελήφθη για πρόκληση σωματικής βλάβης την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου.
 
Ο άνδρας...

Δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την εβδομάδα από 19/3 ως 24/3

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα (από 19 Μαρτίου 2024 έως 24 Μαρτίου 2024) τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου θα είναι, ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, τα ακόλουθα:
Διεύθυνση Αστυνομίας ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Α΄ Κινητή Αστυνομική...

Σύλληψη 43χρονου για «πειρατεία» συνδρομητικών καναλιών

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, συνελήφθη την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024, 43χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας και περί προστασίας συνδρομητικών υπηρεσιών, κατ’ εξακολούθηση.

Προηγήθηκε καταγγελία...

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια το τριήμερο των Αποκρεών

Η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει του εορτασμού των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας, λαμβάνει, το διάστημα από την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 έως και τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024, αυξημένα μέτρα Τροχαίας στο σύνολο του οδικού δικτύου της Χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη...

Εκτροπή οχήματος στον δρόμο Τρίπολης - Άστρους

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 16 Μαρτίου στον δρόμο Τρίπολης - Άστρους.

Συγκεκριμένα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, όχημα εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω στα βράχια.

Το ατύχημα συνέβη περίπου στο ύψος του Ελαιοχωρίου.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική.

Τα...