Πανηγύρι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στην Καστάνιτσα (pics,vid)

Ο Μορφωτικός και Φυσιολατρικός Σύλλογος Απανταχού Καστανιτσιωτών διοργάνωσε το τοπικό πανηγύρι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος την Δευτέρα 5 Αυγούστου στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Την βραδιά πλαισίωσαν οι μουσικοί : Θοδωρής Δούρος, κλαρίνο Παναγιώτης Κοτσώνης, βιολί Παναγιώτης Ρουσάκης, λαούτο...

Πανηγύρι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στην Καστάνιτσα

Ο Μορφωτικός και Φυσιολατρικός Σύλλογος Απανταχού Καστανιτσιωτών διοργανώνει το τοπικό πανηγύρι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος την Δευτέρα 5 Αυγούστου στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Την βραδιά θα πλαισιώσουν οι μουσικοί : Θοδωρής Δούρος, κλαρίνο Παναγιώτης Κοτσώνης, βιολί Παναγιώτης Ρουσάκης,...

Αντάμωμα της Συμπολιτείας του Πάρνωνα

Ο καιρός πλέον πέρασε, ο Δεκαπενταύγουστος πλησιάζει και ο θεσμός για το Αντάμωμα της Συμπολιτείας του Πάρνωνα έφτασε.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χαράδρου είναι στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσει με την σειρά του, το φετινό "Αντάμωμα της Συμπολιτείας του Πάρνωνα".

Το Σάββατο στις 17 Αυγούστου και ώρα...

Εθελοντικός καθαρισμός - Κάτασπρη Καστάνιτσα

Σας προσκαλούμε όλους, το Σαββατοκύριακο 20 & 21 Ιουλίου για 10ή συνεχή χρονιά, να ανοίξουμε τα σπίτια μας και να συμμετέχουμε με εθελοντικό πνεύμα στην καθαριότητα και το άσπρισμα των κεντρικών δρόμων της Καστάνιτσας καθώς και του περιβάλλοντα χώρου των κατοικιών μας από την ανεπιθύμητη βλάστηση...

Ανακαίνιση παλαιού κοινοτικού καταστήματος Καστάνιτσας

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας – προκηρύσσει ανοικτό συνοπτικό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Ανακαίνιση παλαιού κοινοτικού καταστήματος Καστάνιτσας» προϋπολογισμού μελέτης (20.319,00) € συμπεριλαμβανομένης της αναθεώρησης και του Φ.Π.Α. 

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 28-02-2019...

Έξι χωριά της Β. Κυνουρίας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Άμεσα ανταποκρίθηκε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Ταφύλης στο αίτημα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για την κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης των τοπικών κοινοτήτων Παρθενίου, Ελαιοχωρίου, Ζευγολατιού, Νεοχωρίου, Βουνού, Κανδάλου, Αλέας, Πηγαδακίων, Κανδήλας, Πάπαρη, του Δήμου...

Η κατάσταση του οδικού δικτύου στη Βόρεια Κυνουρία

Για τρίτη ημέρα πααμένη κλειστή η Επαχιακή Οδός Ελάτης-Χρυσοβιτσίου-Στεμνίτσας, ενώ με δυσχέρεια και μόνο με αλυσίδες πραγματοποιείται η κυκλοφορία σε σημεία του Πάρνωνα. Αναλυτικά, σύμφωνα με το δελτίο της Αστυνομίας:

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, στο οδικό δίκτυο της...

Χοροεσπερίδα Απανταχού Καστανιτσιωτών

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Απανταχού Καστανιτσιωτών, προσκαλεί όλους τους πατριώτες, τα μέλη, τους οικείους και τους φίλους τους, να διασκεδάσουν στην Ετήσια Χοροεσπερίδα που θα γίνει, την Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, στο χώρο διασκέδασης "κτήμα Τσιουλόγιαννη" στο Παράλιο Άστρους.

Τιμή...