Προσφορά στον Εξωραϊστικό και πολιτιστικό σύλλογο «Άγιος Ιωάννης ο θεολόγος»

Ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου "Άγιος Ιωάννης ο θεολόγος,Νίκος Καμπύλης εκφράζει τις ευχαριστίες του στον αγαπητό συμπατριώτη μας Γιάννη Δαλιάνη του Ευστρατίου ,για την προσφορά του δυο επαγγελματικών ψυγείων και ενός φούρνου στον σύλλογο μας που δραστηριοποιείται εδώ στον θεολόγο Κυνουρίας.
...

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Εξωραϊστικού Συλλόγου " Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος "

Οι φίλοι και τα μέλη  του Εξωραϊστικού Συλλόγου ''Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος ", εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους, για την απώλεια του Φίλου και αντιδημάρχου Γεωργίου Κλεώπα. Ο Γιώργος,  ήταν ένας άνθρωπος της προσφοράς, που αντιμετώπιζε το κάθε τι, με πείσμα και παραδειγματικη εργατικότητα. Ήταν...

Παραδοσιακό πανηγύρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου

Πλησιάζει η ημέρα να βρεθούμε και πάλι στο γραφικό εξωκκλήσι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου,  να απολαύσουμε τις ομορφιές του, να συναντήσουμε αγαπημένα πρόσωπα και να περάσουμε όμορφα.

Το Δ.Σ. του  Εξωραϊστικού και Μορφωτικού  Συλλόγου «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος» σας καλεί να συναντηθούμε όλοι στο...

Πρόσκληση στο Παραδοσιακό Πανηγύρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου

Μετά από τα δύο χρόνια της Καραντίνας πλησιάζει η ημέρα να βρεθούμε και πάλι στο γραφικό εξωκκλήσι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, να απολαύσουμε τις ομορφιές του, να συναντήσουμε αγαπημένα πρόσωπα και να περάσουμε όμορφα.

Του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στον Αγιάννη

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα εορταστεί η μνήμη του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στον ομώνυμο ιερό Ναό του στον Αγιάννη Κυνουρίας. Παράλληλα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θεολόγου διοργανώνει μεγάλο γλέντι την Παραμονή της εορτής.

 Σήμερα Τρίτη 07/05 και ώρα 7:00 μ.μ. θα ψαλλεί μέγας πανηγυρικός...

Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Θεολόγος - Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης

Ως Σύλλογος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλους εσάς που αψηφήσατε τις καιρικές συνθήκες και τον φόβο της βροχής και μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Ευχόμαστε του χρόνου να είμαστε όλοι υγιείς και με ακόμα περισσότερο κέφι.

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης είναι το 768...

Ο Εσπερινός στον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο (pics, vids)

Τελέστηκε το βράδυ της Δευτέρας ο εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Του Θεολόγου στον Αγιάννη.

Μπορεί οι καιρικές συνθήκες να φόβισαν αρκετό κόσμο και να επηρέσαν το πανηγύρι, παρόλα αυτά αρκετοί πιστοί παρακολούθησαν τον εσπερινό και την Λιτανεία της εικόνας.

Ανάμεσα τους, ο βουλευτής κ. Κ...