Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Κρόνιον Πέρασμα

Oι εγγραφές σχετικά με το ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ και τους ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΑΡΝΩΝΑ έχουν ανοίξει, και μπορείτε να απευθυνθείτε στον διαδικτυακό τόπο του αγώνα μας www.kronionperasma.com προκειμένου να κάνετε την εγγραφή σας και να πάρετε τις όποιες πληροφορίες επιθυμείτε! Υπενθυμίζουμε ότι οι αγώνες είναι για τις...

«Κρόνιον Πέρασμα» με Καραγκούνη, Μπασινά και Αγγελόπουλο (pics)

Δύο πρωταθλητές Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδος, ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Άγγελος Μπασινάς μαζί με τον πρόεδρο και εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτη Αγγελόπουλο στο «Κρόνιον Πέρασμα».

Ασφαλώς και πρόκειται για μια από τις πιο όμορφες και ιδιαίτερες στιγμές του αγώνα με το «Κρόνιον...

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης Αγελλόπουλος στο «Κρόνιον Πέρασμα»

Ένας από τους πολλούς αθλητές που πήραν μέρος, συμμετείχαν και έτρεξαν στο 10ο Κρόνιο Πέρασμα ήταν και ο γνωστός επιχειρηματίας και εκ των ιδιοκτητών και προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Ο Αρκάς στην καταγωγή και πιο συγκεκριμένα από το Βλαχορράπτη Γορτυνίας όπου και είναι οι...

Καμπύλης: Συγχαρητήρια σε όλους για την άριστη διοργάνωση στο «10ο Κρόνιον Πέρασμα» (pics)

Την δική του τοποθέτηση έκανε ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης αναφορικά με το επιτυχημένο event στον Άγιο Πέτρο το 10ο Κρόνιον Πέρασμα του οποίου η ποιότητα επιβεβαιώνεται από τις πολλές συμμετοχές.

10ο Κρόνιον Πέρασμα και συνεχίζουμε...

Η μεγάλη συμμετοχή επιβεβαιώνει την...

Κέρδισε τον καύσωνα και το «Κρόνιον Πέρασμα» για 3η συνεχόμενη φορά ο Γιώργος Λουφέκης

Ο Γιώργος Λουφέκης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά είναι ο μεγάλος νικητής στο «Κρόνιον Πέρασμα» που διεξάγεται με μεγάλη επιτυχία στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας  το Σάββατο 15 Ιουλίου.

Αψηφώντας τον καύσωνα και τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν ο Γιώργος Λουφέκης ήταν ο ταχύτερος όλων και έκανε...

Καμπύλης: Σας προσκαλούμε στην Κοινότητα Αγίου Πέτρου για τον υπεραγώνα «Κρόνιον Πέρασμα»

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, ότι φτάσαμε πλέον, στην 10η επετειακή διοργάνωση του αγώνα υπεραπόστασης 70χλμ. ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ, που διεξάγεται ανελλιπώς από το 2014!

Ο επετειακός αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Ιουλίου 2023, στην Κοινότητα Αγίου Πέτρου με ώρα εκκίνησης στις...

Επετειακή 10η διοργάνωση για το Κρόνιον Πέρασμα

Σε λιγότερο από έναν μήνα όπως ήδη θα γνωρίζετε θα πραγματοποιηθεί το επετειακό 10ο ΚΡΟΝΙΟ ΠΕΡΑΣΜΑ, ένας αγώνας που πραγματοποιήθηκε για 1η φορά το 2014, από μια ιδέα που είχαμε να κάνουμε στον Πάρνωνα έναν αγώνα - προπόνηση ενόψει των διοργανώσεων του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΥ και όχι μόνο....και φυσικά ΚΑΤΈΛΗΞΕ...

Έρχεται το επετειακό 10ο Κρόνιον Πέρασμα στον Άγιο Πέτρο

Αγαπητοί φίλοι δρομείς! Το επετειακό 10ο ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ, θα πραγματοποιηθει το Σάββατο 15/07/2023!!!Συντομα θα δημοσιευθει και η προκήρυξη του αγώνα!!!

Σας ευχαριστούμε πολυ για την στήριξη όλα αυτα τα χρόνια, και σας περιμενουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζι την 10η επετειακή μας συνάντηση....στο...

Φινάλε στο Κρόνιον Πέρασμα με τον Φυσιολατρικό Γύρο Αγίου Πέτρου (pics)

Με τον Φυσιολατρικό Γύρο Αγίου Πέτρου ολοκληρώθηκε το διήμερο των αγώνων, Κρόνιον Πέρασμα - Δρόμοι Πάρνωνα - παιδικός Αγώνας - Φυσιολατρικός Γύρος Αγίου Πέτρου, που πραγματοποιήθηκαν στον Άγιο Πέτρο.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες. Ευχαριστούμε θερμά το Κοινοτικό Συμβούλιο, τον...