Συλλυπητήρια Μαντά για τον θάνατο του Γιάννη Μπακάλη

Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του φίλου και συνεργάτη Γιάννη. Τα λόγια πολλές φορές είναι περιττά και ιδίως για τον άνθρωπο αυτόν, που ζήσαμε μαζί μοναδικές στιγμές συνεργασίας, συνδέοντας το χαμόγελό του με τη δουλειά για το κοινό συμφέρον.

Ο Γιάννης, υπήρξε μια ξεχωριστή προσωπικότητα...

Προσφορές για την εκπαιδευτική εκδρομή του Δημοτικού Σχολείου Δολιανών

Ο Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής του κληροδοτήματος Παναγιώτη Τσιρόπουλου προκηρύσσει την έναρξη της διαδικασίας υποβολής κλειστών προσφορών για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικής εκδρομής των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Δολιανών, με προορισμό τη Μαλακάσα στις 17-5-2019. 

Η εκδρομή θα...

Η Βόρεια Κυνουρία στην έκθεση Ελληνικός Λαϊκός Πολιτισμός 2019 (pics,vid)

Δείτε το περίπτερο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στην έκθεση Ελληνικός Λαϊκός Πολιτισμός 2019 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), για την ανάδειξη και προβολή του λαϊκού πολιτισμού της Βόρειας Κυνουρίας, στο μεγάλο κοινό της πρωτεύουσας καθώς και μέρος των εκδηλώσεων.

Στόχος της έκθεσης είναι η...

Οικονομική ενίσχυση 265.600 ευρώ από το Υπ. Εσωτερικών στον Δήμο μας

Κατανομή ποσού 20.597.000,00 € σε μικρούς νησιωτικούς και ορεινούς δήμους, από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2019.

Για την Αρκαδία:

ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ          265.600,00
ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ                          280.800,00
ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ                   268.700,00
Ν...

Διακήρυξη μίσθωσης ακινήτων - οικοπέδων στο Παράλιο Άστρος

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Δ ι α κ η ρ ύ τ τ ε ι ότι εκτίθεται σε φανερή, μειοδοτική και προφορική δημοπρασία, για τη μίσθωση επτά (7) ακινήτων –οικοπέδων (ανοιχτών χώρων) εντός του ρυμοτομημένου σχεδίου στην Τ.Κ.Παρ.Άστρους, προκειμένου να εξυπηρετηθεί κάθε λειτουργία των κατοίκων και
των...

Η Ιωάννα Γκαύρου – Κουτσουμπού υποψήφια με τον Γιώργο Καμπύλη

Καλωσορίζουμε την υποψηφιότητα της Ιωάννας Γκαύρου – Κουτσουμπού στην «Πρωτοβουλία Αλλαγής».

O συνδυασμός ενδυναμώνεται με δραστήρια πρόσωπα.

Γιώργος Καμπύλης - Πρωτοβουλία Αλλαγής

Εθελοντικός καθαρισμός υγροτόπου Μουστού «Let’s do it Greece»

Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η δράση εθελοντικού καθαρισμού στην προστατευόμενη περιοχή του υγροτόπου Μουστού, στο πλαίσιο της εθελοντικής καμπάνιας “Let’ s Do It Greece”. Σημείο συνάντησης το πανοραμικό σημείο της λιμνοθάλασσας Μουστού, στις 10:00 π.μ.

Ο...

Κίνδυνος στο δρόμο για τα Άνω Δολιανά (pics)

Όταν το ρέμα φουσκώνει ο δρόμος γίνεται απροσπέραστος στα Άνω Δολιανά. Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που έχει στείλει αναγνώστης του ΑrcadiaPortal.gr το νερό περνάει μέσα από το δρόμο, κόβοντας την κυκλοφορία.

Να αναφέρουμε ότι σε αρκετές περιπτώσεις οι κάτοικοι και οι επισκέπτες,...

Ο Δήμος Bόρειας Κυνουρίας στην έκθεση «Ελληνικός Λαϊκός Πολιτισμός»

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ.), σε συνεργασία με τους τοπικούς Πολιτιστικούς Συλλόγους, ανακοινώνουν ότι θα λάβουν μέρος στην έκθεση «5ος ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ», που θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως 14 Απριλίου 2019 στο Στάδιο Ειρήνης και...