Παράταση για την επίλυση του χρόνιου προβλήματος στον δρόμο - «καρμανιόλα» Άστρος - Λεωνίδιο

Την έγκριση Παράτασης εφαρμογής των Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων στην Επ. Οδό Κιβέρι - Άστρος Λεωνίδιο, στο τμήμα της κατοικημένης περιοχής Τ.Κ. Άστρους (από περιοχή Κόμβου Χρυσογένη έως περιοχή διασταύρωσης προς Παράλιο Άστρος), μέχρι την ολοκλήρωση των μελετών Οδοποιίας και την εκτέλεση των...

Πρώτη τακτική συνεδρίαση για το ΠεΣυ

αλείστε στην 1η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, η οποία θα πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ, την 29 η Ιανουαρίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 4:00 μ.μ, στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ, επί της οδού Καλαμάτας 113, στην Τρίπολη, για τη λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα: 

Θέματα...

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

Σας καλούμε στην 17η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, η οποία θα πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ, την 15η Νοεμβρίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 4.00 μ.μ, στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113, στην Τρίπολη, για τη λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

Θέματα...

Ψήφισμα για τον Πέτρο Θέμελη από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου συγκαλείται την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, με μοναδικό θέμα συζήτησης “το έργο, τις ιδέες, τη στάση ζωής και την προσφορά του Πέτρου Θέμελη”, του διαπρεπούς αρχαιολόγου -που ανέσκαψε και ανέδειξε διεθνώς την αρχαία Μεσσήνη-, ο οποίος έφυγε...

Tα ονόματα που εκλέγονται στο νέο περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου

Μετά την ολοκλήρωση και του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, ξεκαθαρίζει το τοπίο στην κατανομή των εδρών του νέου περιφερειακού συμβουλίου της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο νόμος δίνει στον συνδυασμό που πρώτευσε την πλειοψηφία των εδρών και έτσι η παράταξη του Δημήτρη Πτωχού «Η...

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

Σας καλούμε στην 13η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, η οποία θα πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ, την 7η Αυγούστου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 4.00 μ.μ, στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113, στην Τρίπολη, για τη λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

α...

Διαμόρφωση χώρου και εργασίες υποδομών γηπέδου ποδοσφαίρου 5x5 στον Άγιο Πέτρο

Την διάθεση των πιστώσεων προκειμένου να γίνουν άμεσες παρεμβάσεις στις υποδομές και τα δίκτυα των ΤΟΕΒ της Αργολίδας για να αντιμετωπιστούν επείγουσες ανάγκες ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, που συνεδρίασε τη Δευτέρα 3 Ιουλίου, στην Τρίπολη.

Υπενθυμίζεται, ότι στην πρόσφατη...

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

Συνολικά 22 θέματα περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη της επόμενης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, την ερχόμενη Δευτέρα 12 Ιουνίου, στις 4 το απόγευμα.

Η σύγκληση του σώματος θα γίνει στο κτήριο της ΟΕΒΕΑ στην Τρίπολη, επί της οδού Καλαμάτας 113, στον χώρο που έχει...

Απόφαση για έργα συντήρησης και αποκατάστασης της βατότητας επαρχιακών και δημοτικών δρόμων στον Δήμο μας

Προγραμματικές συμβάσεις για σειρά έργων ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, κατά την συνεδρίασή του την Τετάρτη 22 Μαρτίου, την τελευταία που έλαβε χώρα στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης -καθώς το επόμενο διάστημα στο εν λόγω διάστημα ο δήμος της αρκαδικής...

Μετά τα τσακάλια, αυξάνονται επικίνδυνα και οι λύκοι σε Αρκαδία και Κορινθία

Ο περιφερειακός σύμβουλος της «Νέας Πελοποννήσου» Γιώργος Ρουμελιώτης κατά τη συνεδρίαση του ΠεΣυ Πελοποννήσου τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, αναφέρθηκε στην αύξηση του πληθυσμού των λύκων στην ορεινή Αρκαδία και ορεινή Κορινθία, λέγοντας ότι έχουν απελευθερωθεί λύκοι στην Πελοπόννησο και μάλιστα...