Έπεσε από δέντρο και σκοτώθηκε 77χρονος στην Πλατάνα

Τη ζωή του έχασε ο 77χρονός άνδρας από το χωριό Πλατάνα του δήμου Βόρειας Κυνουρίας, ύστερα από πτώση που είχε από δέντρο.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Άστρους στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο στην Τρίπολη, όπου και υπέκυψε στα τραύματα του.

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις και στην Αρκαδία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από την 18.12.2018 έως και χθες (20.12.2018), ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της...

Βρέθηκε ο 29χρονος που αγνοείτο στην Τρίπολη

Βρέθηκε ο 29χρονος που αγνοείτο στην Τρίπολη το πρωί της Κυριακής και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του.

Ο 29χρονος εντοπίστηκε στην περιοχή της Αγίας Τριάδας. Αναμένουμε ενημέρωση της αστυνομίας για περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή: www.arcadiaportal.gr

Προσοχή στην απάτη μέσω viber!

Αρκετοί είναι το τελευταίο διάστημα που έχουν λάβει μηνύματα από εννιαψήφιο  νούμερο στο Viber του smartphone τους. Τα μηνύματα που λαμβάνουν και τα οποία τα στέλνει άγνωστος ή άγνωστοι αναφέρουν ότι έχουν υποπέσει σε παράβαση του Κ.Ο.Κ. ή έχουν υποπέσει σε τροχαίο ατύχημα προσπαθώντας να αποσπάσουν...