Θεατρική παράσταση "Λόγω φάτσας" στο Λεωνίδιο

Το ΘΕΑΤΡΟ πλατεία - Θεατρικό Εργαστήρι Άστρους θα παρουσιάσει την θεατρική παράσταση με τίτλο “Λόγω φάτσας” του Γιώργου Διαλεγμένου, σε
σκηνοθεσία και προσαρμογή του Αλέξανδρου Παπαηλιού, το Σάββατο 06 Απριλίου 2024 και ώρα 08:00 μ.μ., στη Φάμπρικα Πολιτισμού στο Λεωνίδιο, υπό την αιγίδα του Δήμου...

Μαγικό σόου από τον μάγο Oscar

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2023 του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 18:00, στο Ίδρυμα “Μνήμη  Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη”, θα παρακολουθήσουμε το «Μαγικό σόου από τον μάγο Oscar».

Ένα μοναδικό Magic Show για μικρούς και μεγάλους! Εντυπωσιακές...

Stand up comedy με τον Σπήλιο Φλώρο στο Άστρος

Ο Σπήλιος Φλώρος έρχεται στο Άστρος, για μία και μόνο παράσταση. Υποδεχτείτε τον Σπήλιο Φλώρο και την stand-up comedy παράστασή του «Ακάλεστος στο Πάρτυ», αυτό το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 στο Ίδρυμα Μνήμη «Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη».

Η τιμή του εισιτηρίου γενικής εισόδου...

Γιορτή λήξης Νηπιαγωγείου Βερβένων

Το Νηπιαγωγείο Βερβένων διοργανώνει τη γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς με τους μικρούς μαθητές την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023, στις 19:30.

Λεπτομέρειες στην αφίσα.

 

Μουσική εκδήλωση από το Θεατρικό Εργαστήρι Άστρους

Σας περιμένουμε στην πρώτη μας μουσική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 06/01/2023, ανήμερα των Φώτων, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:30μ.μ. στο Κτήμα Τσιουλόγιαννη.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας προμηθευτείτε τις προσκλήσεις μέχρι την Τετάρτη 04/01/2023.

 
 
 

Εκδήλωση «Ελιά και Κλιματική Αλλαγή» στο ΕΠΑΛ Άστρους

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σε συνεργασία με την Επιστημονική Εταιρεία Εγκυκλοπαιδιστών Ελαιοκομίας διοργανώνουν εκδήλωση «Ελιά και κλιματική αλλαγή» το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 19:30 στον προαύλιο χώρο του ΕΠΑΛ Άστρους.
Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Καμπουρολιάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος...

Καλλιτεχνικό Περιπατητικό Βίωμα: « ...Πριν το Μετά...»

Τθουρ Οχτώ Άωνε του Σαπουνάτσι

Στα Οκτώ Αλώνια των Σαπουνακαίικων
23 & 24 Οκτωβρίου 2021
Σαπουνακαίικα, Ν.Κυνουρία  

“...Πριν το Μετά...” είναι ο τίτλος του πρωτότυπου καλλιτεχνικού περιπατητικού βιώματος, που θα λάβει χώρα στα “Οκτώ Αλώνια”, στην τοποθεσία Γουβιές, στο πανέμορφο χωριό...

Μπάσης και Ζιώγαλας στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Ύστερα από έναν δύσκολο χειμώνα με εγκλεισμό, κοινωνική αποστασιοποίηση και με παύση των πολιτιστικών - καλλιτεχνικών εκδηλώσεων για 1,5 χρόνο περίπου η ανάγκη για ψυχαγωγία, για διασκέδαση είναι πιο έντονη από ποτέ.

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή...

Εκδήλωση των Οργανώσεων Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας

Οι Οργανώσεις Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας  διοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Το σχέδιο νόμου της κυβέρνησης για τα εργασιακά και οι παγίδες του για τους εργαζόμενους» 

Εισηγητής θα είναι ο Ανδρέας Νεφελούδης, πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου...

Συνάντηση Πραχαλιά - Καμπύλη - Γαρδικιώτη για το 2021

Η σημερινή συνάντηση με τον κ. Γεώργιος Πραχαλιάς υπεύθυνο για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό Τρίπολη 2021.


Θέσαμε τις βάσεις για την συμμετοχή του Δήμου μας στις επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση αλλά και τον ευρύτερο επιχειρησιακό σχεδιασμό των δύο...