Η χορωδία Δήμου Βόρειας Κυνουρίας συμμετέχει στο 16ο Φεστιβάλ Χορωδιών του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Ψαχνών

Στις 11 Νοεμβρίου 2023 η χορωδία Δήμου Βόρειας Κυνουρίας συμμετέχει στο 16ο Φεστιβάλ Χορωδιών του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Ψαχνών ¨Η Έκφραση¨!

Εκδήλωση των Χορωδιών του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση σας προσκαλούν στην κοινή εκδήλωση των Χορωδιών του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 και ώρα 19:30, στη Φάμπρικα Πολιτισμού στο Λεωνίδιο. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην ποίηση και...

Έναρξη μαθημάτων της χορωδίας του Δήμου μας

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας με χαρά ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων της Χορωδίας ενηλίκων για την χρονιά 2021 – 2022.

Ξεκινάμε λοιπόν την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου και ώρες από τις 20:00 έως τις 22:00, στο πρώην Δημοτικό Σχολείο της Μελιγούς.

Οι πρόβες θα πραγματοποιούνται με βάση τα νέα...

Κοπή της πίτας της Χορωδίας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (pics,vid)

Εικόνες από την ετήσια κοπή της πίτας της Χορωδίας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στο Ξενοδοχείο Astros Beach στο Παράλιο Άστρος, παρουσία του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας κυρίου Γιώργου Καμπύλη, ο οποίος έκανε και την κοπή της πίτας μαζί με τον ιδρυτή και μαέστρο της Χορωδίας κύριο Σταύρο Κουτίβα.

Ο...

Αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο από την χορωδία Βόρειας Κυνουρίας (pics,vid)


Αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο πραγματοποίησε η χορωδία Δήμου Βόρειας Κυνουρίας το Σάββατο 6 Ιουλίου στο θέατρο Παραλίου Άστρους.

" Όλα σε θυμίζουν...."

Ο κόσμος που γέμισε το θέατρο σιγοτραγουδούσε και απόλαυσε την υπέροχη βραδιά που τους χάρισε η χορωδία κάτω από τον ουρανό του Παραλίου Άστρους.
...

Αφιέρωμα στην «Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης» από την Χορωδία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Η Χορωδία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας θα τραγουδήσει μελοποιημένη ποίηση στα πλαίσια της Παγόσμιας Ημέρα Ποίησης.

Το Σάββατο 23 Μαρτίου στις 20:30 στο Ίδρυμα μνήμη Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη.

Βίντεο από την συμμετοχή της χορωδίας Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στην Χαλκίδα

Βίντεο με την ερμηνεία της χορωδίας ενηλίκων Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στην 15η συναυλία διαμαρτυρίας για τα γλυπτά του Παρθενώνα   που πραγματαποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην Χαλκίδα.

Στη Χαλκίδα για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα βρέθηκε η Χορωδία Β.Κυνουρίας (pics)

Στο Χορωδιακό φεστιβάλ που ήταν αφιερωμένο στην επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα βρέθηκε η χορωδία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας το απόγευμα του Σαββάτου 24 Νοεμβρίου στη Χαλκίδα. Στην κατάμεστη αίθουσα του ου Συνεδριακού Κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας συμμετείχαν  η Χορωδία Ευρίπειος...