Πρακτικές συμβουλές για αξιοποίηση ποιοτικού χρόνου στον Παιδικό Σταθμό Δήμου Νότιας Κυνουρίας

Ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Δήμου Νότιας Κυνουρίας, στα πλαίσια της συνεργασίας του με την  Ψυχολόγο/ M.Sc. Σχολικής-Εξελικτικής Ψυχολογίας κα Ιωαννίδη Μαρία, σας προσκαλεί την Παρασκευή 29  Nοεμβρίου 2019 και ώρα 18:00 στη συζήτηση-ομιλία με θέμα "Από το παιχνίδι έρχομαι και στην κορφή ….....

Σεμινάριο Ψηφιακών Δεξιοτήτων Grow Greek Tourism Online της Google στο Λεωνίδιο

Ενημερωθείτε δωρεάν για τις βασικές αρχές και τα εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ που μπορούν να υποστηρίξουν την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί στο διαδίκτυο, όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Σε ποιους απευθύνονται τα σεμινάρια;

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε επιχειρηματίες τουριστικών επιχειρήσεων...

Υπεξαίρεση 52 χιλιάδων ευρώ και καταδίκη σε πρώην αιρετό της Νότιας Κυνουρίας

Τον προηγούμενο μήνα εκδικάστηκε πρωτόδικα υπόθεση που αφορά υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος την περίοδο 2010 - 2014, επί δημαρχίας Γιάννη Μαρνέρη, στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας.

Πιο συγκεκριμένα, πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής που είχε υπηρετήσει σε αυτή τη θέση κατά τα έτη εκείνα, καταδικάστηκε...

Η βελτίωση του δρόμου Άστρους - Λεωνιδίου στα σχέδια του Νίκα

Τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα επισκέφθηκε τη Δευτέρα στην Τρίπολη ο πρώην δήμαρχος Λεωνιδίου Δημήτρης Τσιγκούνης, από κοινού με τον νυν αντιδήμαρχο Νότιας Κυνουρίας Κώστα Διαμαντή, καθώς και τον δημοτικό σύμβουλο Χριστόφορο Ντουζένη.

Ζητήματα που αφορούν την πιο πάνω περιοχή...

Η «Α Χώρα Νάμου» στην διεθνή έκθεση τουρισμού στο Ρίμινι της Ιταλίας (pics)

Στην διεθνή έκθεση τουρισμού στο Ρίμινι της Ιταλίας - TTG TRAVEL ITALY 9 -11 ΟΚΤ. 2019 -  βρέθηκε η Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ με τα εταιρικά της σήματα VISIT KYNOURIA και TRAVEL 2 PELOPONNESE, στο περίπτερο του ΕΟΤ και το stand της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Μαζί με τους εκπροσώπους των Ενώσεων ξενοδόχων...

Ενημερωτική εκδήλωση για τον Τουρισμό στο Λεωνίδιο

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων & Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Κυνουρίας  και την ΑΜΚΕ Μικρές Μεσογειακές Γεύσεις  διοργανώνει τo Σάββατο 5 Οκτωβρίου  2019 και ώρα 17:00 ενημερωτική εκδήλωση – διαβούλευση στην Φάμπρικα Πολιτισμού  Λεωνιδίου, με θέμα:

 

«Τουριστι...

Μετανάστης από τον Κοσμά Κυνουρίας απέκτησε «επίσημη μέρα» σε πόλη της Αμερικής

Ένας μετανάστης από τον Κοσμά, ο Νεκτάριος Ρόρρης, μετά από 70 χρόνια, αποκτά ως αναγνώριση της προσφοράς του στην πόλη που μετανάστευσε επίσημη μέρα, με υπογραφή του δημάρχου της πόλης.

Ο δήμαρχος του Burlington με επίσημη διακήρυξή του ανακήρυξε την 14η Σεπτεμβρίου, την ημέρα που ο Νεκτάριος...

Tyros Τriathlon 2019: Η multisport εμπειρία της Αρκαδίας έρχεται

Οι μέρες πλησιάζουν και η αγωνία κορυφώνεται για το σπουδαίο τριαθλητικό γεγονός Tyros triathlon 2019 που και φέτος αναμένεται να χαρίσει πολλές συγκινήσεις στους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες της όμορφης αρκαδικής πόλης.

Για δύο μέρες, ο Τυρός θα φορέσει τα γιορτινά του και θα υποδεχθεί τους...

Μουσική βραδιά με τη Φωτεινή Δάρρα στα Πούλιθρα

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Νότιας Κυνουρίας σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Πουλίθρων και τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Απανταχού Πουλιθριωτών "Η Πολίχνη" διοργανώνουν μουσική βραδιά και σας προσκαλούν σε μια "Νύχτα Μαγικιά στην Πολίχνη" με τη Φωτεινή Δάρρα, την Παρασκευή 2...

Δημοπρατήθηκε το μεγάλο έργο του λιμανιού του Λεωνιδίου

Δημοπρατήθηκε με υπογραφή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη το μεγάλο έργο του λιμανιού της Πλάκας Λεωνιδίου, προϋπολογισμού 5,6 εκατομμυρίων ευρώ. 

«Δημιουργούμε ουσιαστικά ένα νέο λιμάνι στο Λεωνίδιο, σε μια ιδιαίτερα αναπτυσσόμενη τουριστική περιοχή της Ανατολικής Πελοποννήσου....