Δακοκτονία: Πού θα γίνουν ψεκασμοί στον δήμο μας τις επόμενες μέρες

ΗΔιεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, ενημερώνει τους ελαιοπαραγωγούς, ότι ολοκληρώνονται το πρόγραμμα δακοκτονίας με τη διενέργεια δολωματικών ψεκασμών στις παρακάτω Κοινότητες:

Κοινότητα Στόλου:Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 έως Παρασκευή27 Οκτωβρίου...

Πού θα γίνουν ψεκασμοί δακοκτονίας στον Δήμο μας

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, ενημερώνει τους ελαιοπαραγωγούς, ότι συνεχίζονται οι δολωματικοί ψεκασμοί για το πρόγραμμα δακοκτονίας στις παρακάτω Κοινότητες:

Κοινότητα Ελαιοχωρίου:Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023 έως Πέμπτη 12 Οκτωβρίου...

Ψεκασμοί δακοκτονίας στα Δολιανά

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, ενημερώνει τους ελαιοπαραγωγούς ότι την Πέμπτη 28Σεπτεμβρίου 2023 θα ξεκινήσει δολωματικός ψεκασμός για το πρόγραμμα δακοκτονίας στην Κοινότητα Δολιανών.

Τo φυτοπροστατευτικό προϊόν που θα χρησιμοποιηθεί...

Συνεχίζεται το πρόγραμμα δακοκτονίας στον Δήμο μας

Συνεχίζονται οι δολωματικοί ψεκασμοί για το πρόγραμμα δακοκτονίας στην Αρκαδία, όπως ενημερώνει με σχετική ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας.

Συγκεκριμένα, η ΔΑΟΚ ενημερώνει τους ελαιοπαραγωγούς ότι την ερχόμενη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου θα...

Πού θα γίνουν δολωματικοί ψεκασμοί στον Δήμο μας την Τρίτη και την Τετάρτη

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, ενημερώνει τους ελαιοπαραγωγούς του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, ότι συνεχίζονται οι δολωματικοί ψεκασμοί για το πρόγραμμαδακοκτονίας, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Τρίτη 22 Αυγούστου2023 : Συνέχεια ψεκασμών...

Συνεχίζεται η εφαρμογή του προγράμματος δακοκτονίας στον Δήμο

Συνεχίζονται οι δολωματικοί ψεκασμοί για το πρόγραμμα δακοκτονίας στην περιοχή του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, όπως ενημερώνει με σχετική ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Αρκαδίας.

Συγκεκριμένα, η ΔΑΟΚ ενημερώνει τους ελαιοπαραγωγούς του Δήμου Βόρειας...

Πού θα γίνουν ψεκασμοί δακοκτονίας στον Δήμο μας

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, ενημερώνει τους ελαιοπαραγωγούς του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, ότι συνεχίζονται οι δολωματικοί ψεκασμοί για το πρόγραμμα δακοκτονίας, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Σάββατο19 Αυγούστου 2023: Συνέχεια...

Χρησιμοποίηση τεχνικών μέσων ώστε η δακοκτονία να γίνεται με άρτιο τρόπο (vid)

Υπεγράφη την Τετάρτη 19 Ιουλίου η προγραμματική σύμβαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τον ΕΛΓΟ «Δήμητρα» για τη βελτιστοποίηση-αποτελεσματικότητα των δολωματικών ψεκασμών με χρήση τεχνολογιών γεωπληροφορικής.

Ο περιφερειάρχης κ. Νίκας Παναγιώτης μίλησε για την υπογραφή της προγραμματικής...

Διακόπτονται οι ψεκασμοί δακοκτονίας λόγω καύσωνα

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, ενημερώνει τους ελαιοπαραγωγούς των Δήμων Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας ότι από Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023 διακόπτονται οι δολωματικοί ψεκασμοί του προγράμματος δακοκτονίας, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών. Οι ψεκασμοί...

Πού θα γίνουν ψεκασμοί δακοκτονίας στον Δήμο μας

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, ενημερώνει τους ελαιοπαραγωγούς των Δήμων Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας, ότι συνεχίζονται οι δολωματικοί ψεκασμοί για το πρόγραμμα δακοκτονίας, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Σάββατο 8 Ιουλίου 2023...