ΕΛΓΑ: Ξεκίνησε η καταβολή αποζημηιωσεων στην Αρκαδία

Με ανάρτηση του στο Facebook ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος γνωστοποίησε πως από σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου καταβάλονται αποζημιώσεις ύψους 38, 5 εκατομμυρίων ευρώ στην Πελοπόννησο.

ΕΛΓΑ: 38,5 εκ. € ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ.

«Καταβάλλονται σήμερα Τρίτη 23η Απριλίου 2024 και...

Πληρωμή αποζημιώσεων ύψους 70 εκ. € από τον ΕΛ.Γ.Α., για ζημίες φυτικής και ζωικής του 2023

Από τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 14:00 μ.μ., «εγκαίρως και σύμφωνα με τις εξαγγελίες του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λευτέρη Αυγενάκη και του Προέδρου του ΕΛ.Γ.Α κ. Ανδρέα Θ. Λυκουρέντζου» όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου, επρόκειτο να καταβληθούν 70 εκ. € από τον...

Λυκουρέντζος: Αλλαγή στον κανονισμό του ΕΛΓΑ χωρίς διασφάλιση πόρων δεν έχει νόημα (vid)

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη αλλαγής του κανονισμού του ΕΛΓΑ και με φόντο την κλιματική αλλαγή και τα ακραία καιρικά φαινόμενα, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων μίλησε για τα κολλήματα που υπάρχουν και δεν δίνουν την δυνατότητα στον ΕΛΓΑ να...

Σκαντζός και Λυκουρέντζος στο ΥΠΑΑΤ για την ένταξη του έργου μεταφοράς νερού από τις πηγές Αναβάλου στη Βόρεια Κυνουρία

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνεργασία του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Π.Ε. Αρκαδίας, κ. Σκαντζού Μανώλη, του Προέδρου του ΕΛΓΑ, κ. Ανδρέα Θ. Λυκουρέντζου με τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΑΑΤ κ. Δημήτριο Παπαγιαννίδη, τον Διευθυντή της Υπηρεσίας, κ. Πετρόγιαννη Αθανάσιο,  με...

Λυκουρέντζος: Πληρωμή αποζημιώσεων ύψους 48,3 εκατ. ευρώ - Οι επικριτές μας διαψεύδονται

Καταβάλλονται, σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζου, αύριο Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου οι αποζημιώσεις ζημιών ύψους 48,3 εκατ. ευρώ.

Ο κ. Λυκουρέντζος αναφέρει:

Καταβάλλονται αύριο Παρασκευή 23η Δεκεμβρίου 48,3 εκ. € σε 22.095 παραγωγούς μας,για αποζημιώσεις ζημιών στις...

Παραμένει πρόεδρος του ΕΛΓΑ ο Ανδρέας Λυκουρέντζος

Με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γ. Γεωργαντά, παρατείνεται η θητεία του προέδρου του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζου.

Αναλυτικά, η σύνθεση του ΔΣ έχει ως εξής:

Πρόεδρος - Ανδρέας Λυκουρέντζος
Αντιπρόεδρος - Γεώργιος Φερετζάνης
Τακτικά...

Καμπύλης: «Ο πρωτογενής τομέας συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο των ενεργειών μας»

O Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, Γιώργος Καμπύλης, απέστειλε επιστολή στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιο Γεωργαντά, στον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιο Στύλιο καθώς και στον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο.

Η παραπάνω επιστολή έρχεται ως συνέχεια...

Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος στους φοιτητές του ΠαΠελ: Αλλάξτε την Ελλάδα με την γνώση σας (vid)

Την Πέμπτη 26 Μαΐου ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης πραγματοποίησε ομιλία στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη. Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος, έκανε τη δική του παρέμβαση στο πλαίσιο της εκδήλωσης.

Ο κ. Λυκουρέντζος απευθύνθηκε κυρίως στους...

ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις 20,5 εκατ. ευρώ - Το «ευχαριστώ» του Λυκουρέντζου

Ολοκληρώθηκε σήμερα η διαδικασία για την πληρωμή προκαταβολών ύψους 20,5εκατ. στους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες και ασφαλισμένους στον ΕΛ.Γ.Α., ιδιοκτήτες ελαιοκαλλιεργειών και δενδροκαλλιεργειών, οι οποίες επλήγησαν από τις πυρκαγιές του Αυγούστου 2021.

Η Κυβέρνηση και ο ΕΛ.Γ.Α. σε συνεργασία...

Λυκουρέντζος: Τη Μεγάλη Τρίτη πληρώνονται αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ

Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος σε ανάρτησή του αναφέρει:

"Μεταφέρθηκαν σήμερα στους λογαριασμούς του ΕΛΓΑ 30 εκ.€,το σύνολο της ετήσιας κρατική επιχορήγησης του 2022,κατόπιν έγκρισης του Πρωθυπουργού κ.Κυριάκου Μητσοτάκη και των Υπουργών κ.κ.Γ.Γεωργαντά και Θ.Σκυλακάκη.

Η Κυβέρνηση...