Δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια ο Κώστας Βλάσης

Μετά από ένα μήνα συνειδητής αποχής από τα ΜΜΕ και αποφυγής τοποθέτησης για το θέμα της θεσμοθέτησης του γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου, οφείλω σήμερα, ημέρα ψήφισης του συγκεκριμένου σχεδίου νόμου, να εκφράσω την άποψή μου.

Για λόγους συνειδησιακούς, που προσκρούουν στα θεμέλια του...

Β. Κοντοζαμάνης: Η υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές που χαίρει της εκτίμησης των πολιτών (pics)

Ως βέβαιη θεωρείται η υποψηφιότητα του Αρκάδα πολιτικού, Βασίλη Κοντοζαμάνη στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. 
 
Οι φήμες φούντωσαν πριν από λίγες μέρες, όταν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση εργασίας στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Υφυπουργό και...

Ευρωεκλογές: Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης υποψήφιος με τη ΝΔ

Συνάντηση εργασίας με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας και σύμβουλο του πρωθυπουργού για θέματα υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αφορμή για τη συνάντηση αποτέλεσε το σχέδιο που υλοποιείται για τις επενδύσεις στον κλάδο της βιοτεχνολογίας και την προσέλκυση...

Ιωάννα Λυτρίβη: Εδραιώνουμε τη χώρα μας στον ευρωπαϊκό χώρο της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (pics)

Το 2023, για πρώτη φορά, η Ελλάδα συμμετείχε στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό επαγγελματικών δεξιοτήτων EuroSkills, που έγινε στο Gdansk της Πολωνίας, με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Μποδοσάκη.

Οι μαθητές και καταρτιζόμενοί μας διαγωνίστηκαν στις ειδικότητες «Τεχνικός οχημάτων», «Ηλεκτρικές...

Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης στη «λίστα» Μητσοτάκη για τις Ευρωεκλογές

Οι ευρωεκλογές πλησιάζουν και το κυβερνών κόμμα προετοιμάζεται.

Ανάμεσα στα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα του Πρωθυπουργού, είναι και εκείνο του πρώην αναπληρωτή Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, σύμφωνα με ρεπορτάζ.

«Ήδη, στελέχη που βρίσκονται κοντά στο πρωθυπουργικό γραφείο επιβεβαίωναν στο ''BD'...

Υφυπουργός Παιδείας η Ιωάννα Λυτρίβη

Λίγο μετά τις 18:00 την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ανακοίνωσε τις αλλαγές σε κάποια υπουργεία, τις οποίες αποφάσισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μια νέα γυναίκα, συντοπίτισσά μας, με εξαιρετικές σπουδές, που δεν φοβάται τη δουλειά αλλά έχει μάθει να...

Nίκας: Γεμίσαμε από χειροκροτήματα και χτυπήματα στην πλάτη - Αλίμονο αν είναι εντολοδόχος ο κ. Πτωχός (vid)

Την τελευταία του συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο απερχόμενος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη.

Ο κ. Νίκας αναφέρθηκε συνοπτικά σε όλους τους τομείς στους οποίους έγιναν έργα στην περιφέρειά μας, αλλά και σε όλα όσα θα...

Τατούλης: Δεν θα επιτρέψουμε η Περιφέρεια μας να παραδοθεί σε συγκεκριμένα συμφέροντα

Ο επικεφαλής και τα μέλη της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» συμμετείχαν στην τελετή  ορκωμοσίας των τακτικών μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου για την περίοδο 2024-2028, η οποία πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Μουσικού σχολείου Τρίπολης, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023.

Μετά...

Ιωάννα Λυτρίβη: Χρέος μας είναι οι γυναίκες θύματα βίας να σπάσουν τα δεσμά του φόβου (vid)

Η βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννα Λυτρίβη πραγματοποίησε ομιλία στη Βουλή για τη Διεθνή Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της αναφέρθηκε σε στοιχεία που αφορούν αυτή την πτυχή της ελληνικής κοινωνίας, επισημαίνοντας ότι η Πολιτεία οφείλει να...

Δ. Αβραμόπουλος: Ο κ. Πτωχός μπορεί να βάλει την Πελοπόννησο σε τροχιά ανάπτυξης (vid)

Στην εκπομπή «Εμόμενη Μέρα» στην τηλεόραση του Action24 ο Δημήτρης Αβραμόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον υποψήφιο με τη Νέα Δημοκρατία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό, επαινώντας την προσωπικότητά του, τις γνώσεις του, αλλά και επισημαίνοντας ότι ο κ. Πτωχός μπορεί αν...