Δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια ο Κώστας Βλάσης

Μετά από ένα μήνα συνειδητής αποχής από τα ΜΜΕ και αποφυγής τοποθέτησης για το θέμα της θεσμοθέτησης του γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου, οφείλω σήμερα, ημέρα ψήφισης του συγκεκριμένου σχεδίου νόμου, να εκφράσω την άποψή μου.

Για λόγους συνειδησιακούς, που προσκρούουν στα θεμέλια του...

Εθιμοτυπική συνάντηση Βλάση - Πτωχού

Με πρωτοβουλία του βουλευτή Αρκαδίας κ. Κωνσταντίνου Βλάση πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική συνάντηση με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Δημήτρη Πτωχό.

Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στις 10:00 στην έδρα της περιφέρειας στην Τρίπολη οι δύο άνδρες είχαν συνάντηση περίπου μιας ώρας στην οποία...

Κ. Βλάσης: Οι απανταχού Έλληνες αποτελούν προτεραιότητα για την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό (vid)

Ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης την Τρίτη 25 Ιουλίου τοποθετήθηκε στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής με θέμα το σχέδιο νόμου για την ψήφο των αποδήμων. Ο ίδιος, ως πρώην υφυπουργός Εξωτερικών με αρμοδιότητα την Ομογένεια, απευθύνθηκε στην Ολομέλεια υπογραμμίζοντας ότι το να διευκολυνθούν οι...

Πώς σχολίασε ο Κ. Βλάσης τη δήλωση υποψηφιότητας Νίκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου (vid)

Η δήλωση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα ανήμερα Κυριακή των εκλογών έτυχε μιας μάλλον βουβής αντιμετώπισης, από όσο γνωρίζουμε. τουλάχιστον, καθώς δημόσια ουδείς την έχει σχολιάσει.

Εξάλλου, ενόψει των κρίσιμων για τη ΝΔ εκλογών της 25ης Ιουνίου, δεν είναι καίριο να ασχοληθεί...

Κ. Βλάσης: Αυτοδυναμία της ΝΔ σημαίνει σταθερότητα και ανάπτυξη για την Ελλάδα (vid)

Ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ Κώστας Βλάσης μίλησε στο δημοσιογράφο Θέμη Κανελλόπουλο στο δελτίο ειδήσεων του BestTv για το αποτέλεσμα των εκλογών. Εκτός από τη διαφορά των είκοσι μονάδων που κέρδισε το κόμμα της ΝΔ από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, ο κ. Βλάσης όχι μόνο εξελέγη πρώτος, αλλά πήρε και ακόμα...

Βλάσης: 14.000 και πλέον «ευχαριστώ» μέσα από την καρδιά μου!

Σας ευχαριστώ όλες και όλους μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξη και την αγάπη σας! Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, αλλά και στην παράταξή μας, στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να...

Κώστας Βλάσης: Συνεχίζουμε! - Η Ελλάδα μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο (pics,vid)

Ο Κώστας Βλάσης στις 21 Μαΐου, την ημέρα της ονομαστικής του εορτής, εξελέγη για ακόμα μία φορά, τρίτη κατά σειρά, βουλευτής Αρκαδίας.

Ο κ. Βλάσης απολαμβάνει της στήριξης των συμπατριωτών του, και αυτό αποδείχθηκε στην κάλπη της Κυριακής, αφού βγήκε μπροστά με πάνω από 10.000 σταυρούς.

Λίγο...

Βροντερό «παρών» χιλιάδων Αρκάδων στην προεκλογική ομιλία του Κώστα Βλάση παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά (pics,vid)

Την Πέμπτη 18 Μαΐου ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών και εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μαΐου Κώστας Βλάσης πραγματοποίησε στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης την κεντρική του προεκλογική ομιλία, μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα.

Ο κ. Βλάσης έγινε δεκτός με θερμές αγκαλιές από τους...