e-Twinning: Ένα «μαγικό ταξίδι» στις ευρωπαϊκές κουλτούρες και στην τσακώνικη τοπική κουζίνα από σχολεία της Βόρειας και της Νότιας Κυνουρίας (pics)

Στο πλαίσιο της δεύτερης χρονιάς υλοποίησης του Ευρωπαϊκού προγράμματος e-Twinning με τίτλο: “A magical journey through European cultures”, την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συνάντηση των δέκα σχολείων του Δικτύου μας. Εκτός από το Γυμνάσιο Άστρους συμμετείχαν τα Γυμνάσια...

Πώς μια διάρρηξη σε σπίτι κατέληξε σε κυνηγητό στον Τυρό Αρκαδίας

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν χθες 8 Φεβρουαρίου 2024 στον Τυρό της Νότιας Κυνουρίας, όταν η έγκαιρη αντίδραση γειτόνων απέτρεψαν την κλοπή σε σπίτι, ή ακόμα και πολύ χειρότερα (δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Arcadia Portal ΕΔΩ).

 
Όλα ξεκίνησαν όταν το απόγευμα της...

Τυρός: «Στο πόδι» σύσσωμο το χωριό - Ανθρωποκυνηγητό για τρεις επίδοξους κλέφτες

Το Arcadia Portal σας μεταφέρει μια είδηση η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Αυτή την ώρα, απόγευμα Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου, ένα ολόκληρο χωριό έχει πάρει στο κατόπι τρεις επιτήδειους, οι οποίοι προσπάθησαν να μπουν σε σπίτι και να κλέψουν!

Οι κάτοικοι του Τυρού, όλο το χωριό μαζί με την...

Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία από το Γυμνάσιο Αγίου Ανδρέα και Παραλίας Τυρού

Μία μέρα ξεχωριστή, μία μέρα γεμάτη χαρά, αγάπη, αγκαλιές. Μία μέρα όπως θα έπρεπε να είναι η κάθε μέρα, σε ένα σχολείο συμπεριληπτικό. Σε ένα σχολείο στο οποίο γίνεται προσπάθεια η εκπαίδευση να προσαρμοστεί στις ανάγκες όλων των μαθητών/ριών, συμπεριλαμβανομένων των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) και...

Tyros Action Camp για τρεις Πέμπτες τον Αύγουστο

Το Tyros Action Camp αυτή την Πέμπτη 10 και για ακόμα δύο Πέμπτες 17 και 27 Αυγούστου ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται μικρούς και μεγάλους για αξέχαστες αθλητικές δραστηριότητες στο Δημοτικό Γήπεδο του Τυρού.

To Tyros Action Camp είναι ξανά εδώ

Έπειτα από την αναβολή του λόγω των ακραίων καιρικών φαινόμενων με τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες επιστρέφει και πάλι το προσεχές Σαββατοκύριακο το ποδοσφαιρικό event Tyros Action Camp.

Παρασκευή 28 και Σάββατο 29 Ιουλίου 2023
από τις 7μμ έως και 10μμ το απόγευμα,
ελάτε όλοι μικροί και μεγάλοι να...

Αναβολή λόγω καύσωνα του Tyros Action Camp

Στα πλαίσια των συστάσεων, από την Γ.Γ.Αθλητισμού σχετικά με τις υψηλές θερμοκρασίες των επομένων ημερών, η Κοινσεπ Α χώρα Ναμου διοργανώτρια του Camp αποφάσισε να αναβάλει τις εκδηλώσεις της Παρασκευής 14 και του Σαββάτου 15 και θα γίνουν σε 2 εβδομάδες Παρασκευή 28 και Σάββατο 29 Ιουλίου.

Tyros Action Camp και το παιχνίδι τώρα... αρχίζει

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στην Νότια Κυνουρία και πιο συγκεκριμένα στον Τυρό θα πραγματοποιηθεί το Tyros Action Camp την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Ιουλίου αφιερωμένο στους μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου.

Το Tyros Action Camp πρόκειται για ένα ποδοσφαιρικό event πολλαπλών δράσεων για τα...

Tyros Run: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί στον Τυρό

Η ΚοινΣΕεπ "Α Χώρα Νάμου" με έδρα τον Τυρό Αρκαδίας διοργανώνει αγώνα δρόμου με την ονομασία "ΤΥRΟS RUN 2023" πλαισιωμένου από 2ήμερο παράλληλων εκδηλώσεων. Ο αγώνας πραγματοποιείται για έκτη συνεχόμενη χρονιά και δεδομένου των επιτυχημένων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που εφαρμόστηκαν πέρυσι, θα θέλαμε...