Κοπή πίτας για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μελιγούς (pics)

Έκοψε την πίτα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μελιγούς το βράδυ του Σαββάτου.

Σε μια όμορφη και όπως την χαρακτήρισαν οι ιθύνοντες του συλλόγου οικογενειακή εκδήλωση ο αρκετός κόσμος που την τίμησε με την παρουσία του είχαν την δυνατότητα να διασκεδάσουν με τους ήχους της ζωντανής λαϊκής ορχήστρας ενώ...

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μελιγούς κόβει την πίτα του

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελιγούς στο Κέντρο "Έλατος" στην Μελιγού στις 8:30 μ.μ.

Εργαστήρι Παραμυθιού από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μελιγούς (pics)

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Εργαστήρι Παραμυθιού , του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελιγούς ανέβασε με μεγάλη επιτυχία την Χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση "Η μάχη του Ζαχαροπλαστείου".

Η προσέλευση των θεατών ήταν για ακόμη μια χρονιά μεγάλη!!!! Τα παιδιά- ηθοποιοί αλλά και οι θεατές το...

Παιδική παράσταση στην Μελιγού "Η Μάχη του Ζαχαροπλαστείου"

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μελιγούς σας προσκαλεί στην Χριστουγεννιάτικη παράσταση των παιδιών του Εργαστηρίου Παραμυθιού "Η Μάχη του Ζαχαροπλαστείου".

Ελάτε να διασκεδάσετε σε μια μάχη που δεν έχετε φανταστεί!!! 

Ποιος θα είναι ο νικητής;

Το μελομακάρονο ή ο κουραμπιές;

Θα τα μάθετε όλα την...

Το "Μελιχωριό" διασκέδασε μικρούς και μεγάλους (pics)

Έχοντας υπόψιν, ότι τις γιορτές των Χριστουγέννων οι μικροί φίλοι μας τις ζούν πιο έντονα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μελιγούς, πραγματοποίησε το "Μελιχωριό", μια εκδήλωση που τινει να γίνει θεσμός. 

Έτσι, λοιπόν, το πρωί της Κυριακής παιδικές φωνές πλημμύρισαν την πλατεία της Μελιγούς.

Οι ιθύνοντες...

Έναρξη μαθημάτων και εγγραφές για τα τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελιγούς

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μελιγούς, ξεκινά για ακόμη μια χρονιά τις δράσεις του με τα τμήματα των «Παραδοσιακών χορών» και του «Εργαστηρίου Παραμυθιού».

Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους με θετική ενέργεια και πολύ καλή διάθεση για μια δημιουργική και πολύ ξεχωριστή χρονιά!

Εγγραφές και...

Το 7ο Χοροστάσι του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελιγούς (pics,vids)

Μια χορευτική παράσταση, που μάγεψε τον κόσμο που βρέθηκε στην πλατεία της Μελιγούς, παρουσίασαν εχθές το βράδυ τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελιγούς.

Μια παράσταση που είχε ως κεντρικό τίτλο "μια Ιστορία αγάπης" και δικαιολόγησε τον τίτλο της με τα τραγούδια, τους χορούς και την...

Εκδρομή στους Μελιγγούς Δωδώνης από τους Συλλόγους και φορείς της Μελιγούς

Με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελιγούς και με την συμμετοχή, όλων των φορέων και θεσμών της Κοινότητας Μελιγούς, διοργανώνεται εκδρομή στους Μελιγγούς Δωδώνης.

 Η αναχώρηση θα γίνει στις 13 Ιουλίου και η επιστροφή στις15 Ιουλίου. Κατά την παραμονή στους Μελιγγούς Δωδώνης θα...

Η τελική παράσταση του "Εργαστηρίου Παραμυθιού" του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελιγούς (pics,vids)

Ένας λεκές σοκολάτας, που λέρωσε τον χάρτη του κρυμμένου θησαυρού, ήταν ο λόγος που ανάγκασε τους μικρούς μας πειρατές, σε ένα ιδιαίτερο ταξίδι, όπου συνάντησαν, μέδουσες, ψαράδες, καρχαρίες, καβούρια αναζητώντας το κουτί με τα λάφυρα. Μία εξαιρετική δημιουργία είχαν την χαρά να απολαύσουν όσοι...

Εκδήλωση του Εργαστηρίου Παραμυθιού του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελιγούς

" Το Νησί του χαμένου θησαυρού" θα μας παρουσιάσουν φέτος οι μικροί μας φίλοι που συμμετέχουν στο Εργαστήρι Παραμυθιού του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελιγούς. Εάν είσαστε έτοιμοι να βοηθήσετε στην αναζήτηση και εσείς δεν έχετε παρά να βρεθείτε στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Μελιγούς την...