Στις 25 Αυγούστου ορκίζεται ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Γιώργος Καμπύλης

Την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 και ώρα 18:30 στον χώρο της Β΄ Εθνοσυνέλευσης στο προαύλιο του Αρχαιολογικού Μουσείου Άστρους θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, των Προέδρων των κοινοτήτων καθώς και των μελών των νέων κοινοτικών Συμβουλίων.

Σ...

Eσπερινός της Κοιμήσεως Θεοτόκου στον Αγιάννη (pics,vid)

Το απόγευμα της Τετάρτης 14 Αυγούστου τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο εκκλησάκι τη Παναγίας στο Αγιάννη .

Πλήθος πιστών βρέθηκε στο γραφικό χωρίο της Βόρειας Κυνουρίας και μετά το πέρας της λειτουργίας γέμισε τα μαγαζιά και την πλατεία.

Στο Αγιάννη βρέθηκε και ο...

Στην ενημερωτική συνάντηση νεοεκλεγέντων Δημάρχων από την ΚΕΔΕ βρέθηκε ο Καμπύλης

Με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δήμαρχο Αμαρουσίου και νέο Περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη Γιώργο στο πλαίσιο ενημερωτικής συνάντησης νεοεκλεγέντων Δημάρχων που οργάνωσε η ΚΕΔΕ

. Σύστημα Διακυβέρνησης, Οικονομική Διοίκηση και Χρηματοδοτικά Προγράμματα για Δήμους, ζητήματα που συζητήθηκαν και θα μας...

Ενημέρωση για τα θέματα του Δήμου από τον Μαντά στον Καμπύλη

Κατά την επίσκεψη αντιπροσωπείας της νέας Δημοτικής Αρχής στον κ. Παναγιώτη Μαντά όπου είχαμε μια γενική ενημέρωση για τα θέματα του Δήμου μας που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε με την ανάληψη των καθηκόντων μας.

Το επόμενο διάστημα ομάδες εργασίας της νέας Δημοτικής Αρχής θα συναντηθούν με τους...

Φωτορεπορτάζ από το γλέντι της νίκης του Γιώργου Καμπύλη (pics)

Οι ψηφοφόροι του Γιώργου Καμπύλη τον υποδέχτηκαν στο Άστρος, μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος, και έστησαν ένα μεγάλο γλέντι για να γορτάσουν την νίκη της παράταξης και την εκλογή του σαν Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας.

Πυροτεχνήματα, τραγούδια, νταούλια, χοροί και γλέντι που θα...

Καμπύλης: Θα δουλέψουμε όλοι για όλους (vid)

Τις πρώτες δηλώσεις έκανε ο δήμαρχος, πλέον, Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης, οι ψηφοφόροι, υποστηρικτές και φίλοι του οποίου του επεφύλαξαν θερμότατη υποδοχή μόλις έφθασε στο εκλογικό κέντρο της παράταξής του «Πρωτοβουλία Αλλαγής» στο Άστρος.

Ο κ. Καμπύλης ανέβηκε στην εξέδρα και ευχαρίστησε...

Νέος δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας ο Γιώργος Καμπύλης

Νέος δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας αναδεικνύεται ο Γιώργος Καμπύλης, ο οποίος μέχρι στιγμής προηγείται με 14 μονάδες, έναντι του αντιπάλου του Παναγιώτη Μαντά. Ο κ. Καμπύλης και ο συνδυασμός του είχαν σαφέστατο προβάδισμα στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών την προηγούμενη Κυριακή, προβάδισμα...

Αποτελέσματα Β' γύρου στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Δείτε ζωντανά τα αποτελέσματα του Β' γύρου στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας όπου Γιώργος Καμπύλης και Παναγιώτης Μαντάς διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τη δημαρχία.