Φωτορεπορτάζ από το γλέντι της νίκης του Γιώργου Καμπύλη (pics)

Οι ψηφοφόροι του Γιώργου Καμπύλη τον υποδέχτηκαν στο Άστρος, μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος, και έστησαν ένα μεγάλο γλέντι για να γορτάσουν την νίκη της παράταξης και την εκλογή του σαν Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας.

Πυροτεχνήματα, τραγούδια, νταούλια, χοροί και γλέντι που θα...

Καμπύλης: Θα δουλέψουμε όλοι για όλους (vid)

Τις πρώτες δηλώσεις έκανε ο δήμαρχος, πλέον, Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης, οι ψηφοφόροι, υποστηρικτές και φίλοι του οποίου του επεφύλαξαν θερμότατη υποδοχή μόλις έφθασε στο εκλογικό κέντρο της παράταξής του «Πρωτοβουλία Αλλαγής» στο Άστρος.

Ο κ. Καμπύλης ανέβηκε στην εξέδρα και ευχαρίστησε...

Νέος δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας ο Γιώργος Καμπύλης

Νέος δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας αναδεικνύεται ο Γιώργος Καμπύλης, ο οποίος μέχρι στιγμής προηγείται με 14 μονάδες, έναντι του αντιπάλου του Παναγιώτη Μαντά. Ο κ. Καμπύλης και ο συνδυασμός του είχαν σαφέστατο προβάδισμα στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών την προηγούμενη Κυριακή, προβάδισμα...

Αποτελέσματα Β' γύρου στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Δείτε ζωντανά τα αποτελέσματα του Β' γύρου στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας όπου Γιώργος Καμπύλης και Παναγιώτης Μαντάς διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τη δημαρχία.  

 

Άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Γιώργος Καμπύλης

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο υποψήφιος δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας και επικεφαλής της παράταξης "Πρωτοβουλία αλλαγής" Γιώργος Καμπύλης.

 

 

Σήμερα με τη δύναμη της ψήφου σας
ολοκληρώνουμε τη μεγάλη πολιτική αλλαγή στη Βόρεια Κυνουρία.
Ψηφίζουμε "Πρωτοβουλία Αλλαγής".

 

 

 

Καμπύλης: Ισχυρή πλειοψηφία για να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας (vid)

Σας καλώ να πετύχουμε αυτή την Κυριακή μια ισχυρή πλειοψηφία για να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας και να δικαιώσουμε τις προσδοκίες σας. 

#VKbrosta

 

Γ. Καμπύλης: Ανακοίνωση μετακίνησης ετεροδημοτών

Την Κυριακή 26/5 έγινε το πρώτο βήμα για την μεγάλη αλλαγή στον Δήμο μας.

Ο τόπος μας, χρειάζεται άλλη μια φορά να βρεθούμε όλοι μαζί και την ερχόμενη Κυριακή να οριστικοποιήσουμε τη μεγάλη νίκη για την "Πρωτοβουλία Αλλαγής" και τον Γιώργο Καμπύλη.

Όσοι ετεροδημότες επιθυμούν να μετακινηθούν από...

Οι πρώτοι πέντε σε σταυρούς στη Βόρεια Κυνουρία

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον δεύτερο και τελευταίο γύρο των δημοτικών εκλογών, με τους «μονομάχους» να είναι έτοιμοι για να μάθουν τις τελικές προτιμήσεις των πολιτών οι οποίοι θα κληθούν να προσέλθουν στις κάλπες.

Το Astrosnews.gr  λίγο πριν από την Κυριακή 2 Ιουνίου, συγκέντρωσε αυτούς τους...