Το γκολ της ζωής του πέτυχε ο Πέτρος από την Μεγαλόπολη (vid)

Ο Λάζαρος Αβίντογλου ταξίδεψε από την Αθήνα για να εκπροσωπήσει τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου και όπως και άλλοι ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες βρέθηκαν από όλα τα μήκη και τα πλάτη του νομού μας στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για τον 17χρονό Πέτρο από την Μεγαλόπολη.

Ο Πέτρος πέρασε στον...

Το 10ο Catamarans Cup στο Παράλιο Άστρος (pics,vid)

Το λιμάνι του Παραλίου Άστρους φιλοξένησε για δεύτερη φορά τον ιστιοπλοϊκό αγώνα, μοναδικό στο είδος του, Catamarans Cup.

Η Βόρεια Κυνουρία και το νέο της λιμάνι μπήκε στον χάρτη του Αιγαίου, μαζί με άλλους σημαντικούς παραδοσιακούς προορισμούς όπως ο Άλιμος, ο Πόρος, οι Σπέτσες, το Ναύπλιο.

Τη...

Σε γιορτινό κλίμα οι απονομές επάθλων του 10ου Catamarans Cup στο Παράλιο Άστρος (pics,vid)

Το Catamarans Cup, που διοργανώνει από το 2010 μία από τις πλέον δυναμικές εταιρίες σκαφών αναψυχής, η Istion Yachting, είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές ιστιοπλοϊκό γεγονός με συμμετοχές από πάνω από 18 χώρες.

Ο κ. Κουρούνης Γιάννης διευθύνων  σύμβουλος της  διοργανώτριας εταιρίας μίλησε για την...

Γιάννης Δαλιάνης: Σε λίγο χρονικό διάστημα άλλαξε εικόνα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας (pics)

Η νέα δημοτική αρχή, οι αρμόδιοι φορείς σε αγαστή συνεργασία με τα τοπικά συμβούλια μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα αλλάζουν προς το καλύτερο την εικόνα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας.

Εξωτερικός Καθαρισμός Δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου Άστρους,Αγιου Ανδρέα & Κορακοβουνίου, Εξωτερικός...

Εργασίες καθαρισμού στο γήπεδο του Άστρους (pics)

Άμεση ήταν η αντίδραση από τους  αρμόδιους φορείς του δήμου και ειδικά του Προέδρου Κωνσταντίνου Μπάρλα και του Αντιπροέδρου Περικλή Μαντίκου για καθαρισμό μετά την αυτοψία που έκανε στο γήπεδο Άστρους ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Γιάννης Δαλιάνης.

Συνεργεία καθαρισμού από τις πρώτες πρωινές...

Δαλιάνης: Συγγνώμη για την άσχημη εικόνα των αποδυτηρίων στο γήπεδο Άστρους (pics, vid)

Ζητάμε συγγνώμη από τους παράγοντες, τους αθλητές και τους διαιτητές του αρκαδικού ποδοσφαίρου για την άσχημη και καθόλου τιμητική εικόνα των αποδυτηρίων των φιλοξενούμενων στο Δημοτικό Στάδιο Άστρους.

Κατά την χθεσινή μας παρουσία στο γήπεδο Άστρους ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού ζήτησε...

Ένταση και υπονοούμενα για τον ορισμό των μελών της Επιτροπής Αθλητισμού

Το τελευταίο θέμα του Δημοτικού Συμβουλίου έμελε να φέρει ένταση και διαφωνίες για την επιλογή μελών της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Ο εντεταλμένος  Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού Γιάννης Δαλίανης έκανε την εισήγησή του για τα μέλη, καθώς όπως ανέφερε είχε υπάρξει ήδη...

Ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου Άστρους με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ

Την αποδοχή της πράξης ένταξης με τίτλο «Ενεργειακή αναβάθμιση κλειστού γυμναστηρίου Άστρους» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» αποφάσισε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο Άστρους σε συνεδρίαση του, την Δευτέρα 22 Ιουλίου.

Εισηγητής του θέματος...

5ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Άνω Δολιανών (pics,vid)

Με επιτυχία διοργανώθηκε και εφέτος ο 5ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος στα Άνω Δολιανά  την Κυριακή 23 Ιουνίου.

 Πάνω από 160 αθλητές συμμετείχαν στα τρία αγωνίσματα των 21,100 μέτρων που το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής ήταν σε χωμάτινο δρόμο, ενώ περιλαμβάνει και μονοπάτι, στα 5 χλμ αλλά και πολλοί...

Αύριο η Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση για τον Πανθυρετικό

Ο «ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ Α.Ο. ΑΣΤΡΟΥΣ» καλεί τα μέλη του, αύριο, Κυριακή 19 Μαΐου 2019 και ώρα 19:00 μ.μ. στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του ιδρύματος «ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ & ΛΕΩΝΙΔΑ ΖΑΦΕΙΡΗ», με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Α) Διοικητικός & οικονομικός απολογισμός για την...