Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, στο πλαίσιο των δράσεων της Κοινωνικής Υπευθυνότητας, σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» δημιούργησαν μια ηλεκτρονική πλατφόρμα όπου τα μέλη μας θα μπορούν να στηρίξουν τον οργανισμό.

...

Βρέθηκε η ανήλικη Κάρμεν που είχε εξαφανιστεί από την Τρίπολη

Ηπεριπέτεια της Κάρμεν Ν., 17 ετών, έληξε σήμερα το μεσημέρι δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Η Κάρμεν Ν., βρέθηκε στην Τρίπολη και είναι καλά στην υγεία της.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Κάρμεν Ν. και την οικογένειά της για την παροχή...

Τρίπολη: Εξαφάνιση 17χρονής

Στις 26.04.2022, βραδινές ώρες, εξαφανίστηκε από το σπίτι της, στην Τρίπολη, η Κάρμεν Ν., 17 ετών, ρουμανικής καταγωγής.

Η Κάρμεν Ν., έχει ύψος 1.70 μ., είναι εύσωμη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο παντελόνι , μαύρη μπλούζα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει...

Bazaar στο Παράλιο Άστρος από το Χαμόγελο του Παιδιού

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος το καλοκαίρι, προσκαλεί τους φίλους και  υποστηρικτές του να επισκεφτούν από την Πέμπτη 19 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 20 Αυγούστου (19:00 – 22:00) το Βazaar που διοργανώνει στην πλατεία του Παράλιου Άστρους.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να...

Μεγάλη λαχειοφόρος αγορά για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια δράσης και παρά τις δύσκολες συνθήκες συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των παιδιών με αμείωτη συνέπεια και αποτελεσματικότητα ενώ παράλληλα ανέπτυξε δράσεις με στόχο την ανακούφιση των κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν λόγω της πανδημίας.

...

Το Χαμόγελο του Παιδιού συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης εν όψει Χριστουγέννων

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκπροσωπώντας τα χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους που βρίσκονται στην Ελλάδα και ζουν στο όριο της φτώχειας, απευθύνεται σε κάθε πολίτη και φορέα ζητώντας υποστήριξη προκειμένου να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και να καλυφτούν οι...

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Ανδρέα-Πραστού βοηθάει το Χαμόγελο του Παιδιού

Φέτος το Πάσχα βοηθάμε κι εμείς το "Χαμόγελο του Παιδιού" να σκορπίσει ακόμα περισσότερα χαμόγελα σε παιδιά και οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη από τη στήριξή μας!!!


Όσοι επιθυμείτε να προσφέρετε κάποιο από τα παρακάτω είδη -και κυρίως όσα από αυτά αρέσουν περισσότερο στα παιδιά- δεν...

Εξαφάνιση 14χρονης

Στις 11/5/2018, στις 17:00 ώρα, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην Αχλαδιά Καρδίτσας, η Χριστίνα Κ., 14 ετών.

Η Χριστίνα Κ. έχει ύψος 1,57 μ., ζυγίζει 60 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια.
Κρατούσε ροζ σακίδιο και έχει σκουλαρίκι στη μύτη.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία...

Αρπαγή βρέφους καταγγέλλει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Την αρπαγή βρέφους από τον φερόμενος ως πατέρα του καταγγέλλει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το βράδυ της 12ης Απριλίου.

Ο Σύλλογος σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι ενημερώθηκε η «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» ότι την 12η Απριλίου απήχθη βρέφος από τον φερόμενο ως βιολογικό πατέρα...

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» απενεργοποιεί το Amber Alert για τον 13χρονο Θανάση – Και ο λόγος δεν είναι καλός…

Στην απενεργοποίηση του συναγερμού για την εύρεση του 13χρονου Θανάση, προχωρά το «Χαμόγελο του Παιδιού». Όπως ανακοίνωσε η οργάνωση οι έρευνες για τον εντοπισμό του 13χρονου, ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις 23 Μαρτίου συνεχίζονται.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» κάνει λόγο για «οργανωμένη...