Προσοχή: Επιτήδειοι παριστάνουν υπαλλήλους της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ζητούν τηλεφωνικώς κωδικούς e-banking

Την προσοχή στους πολίτες εφιστά με ανακοίνωσή της η Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Λειτουργίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ώστε να μην πέσουν θύματα απάτης από επιτήδειους που καλούν τηλεφωνικά υποστηρίζοντας ότι είναι υπάλληλοι της Περιφέρειας.

Η ανακοίνωση:

«Το τελευταίο διάστηµα, άτοµα τα...

Τιμές - Χαρακτηριστηκά των καινούργιων Iphones

Όπως κάθε χρόνο Σεπτέμβριο ,έτσι και φέτος ,η Apple ανακοίνωσε τα καινούργια μοντέλα Iphone και το νέο iWatch .Τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα στα καταστήματα τεχνολογίας για προπαραγγελία .Η εταιρία όπως και την περσινή χρονιά , παρουσίασε τέσσερα μοντέλα , Iphone 15 , Iphone 15 plus , Iphone 15...

Google Chrome: Εντοπίστηκε σοβαρό κενό ασφαλείας

Την άμεση αναβάθμιση του Google Chrome στη νεότερη έκδοση συνιστά με ανακοίνωση της η Google, καθώς εντοπίστηκε μια σημαντική «τρύπα ασφαλείας» που μπορούν να χρησιμοποιήσουν χάκερς για να κάνουν επίθεση.

Το σοβαρό κενό ασφαλείας, το οποίο ανακαλύφθηκε από τους ειδικούς σε θέματα κυβερνοασφάλειας...

Τεχνική συνάντηση στην Τρίπολη για την Περιφερειακή Κοινωνική Πύλη

Τεχνική συνάντηση εργασίας συγκλήθηκε το πρωί σήμερα Τετάρτη 29 Ιουνίου, στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, από την Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Πελοποννήσου (έδρας) στο πλαίσιο της επικείμενης παράδοσης προς την λειτουργία του υποέργου 2 “Ανάπτυξη και πιλοτική...

Μέσα στον ερχόμενο Αύγουστο παραδίδεται το DMS στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Μέσα στον ερχόμενο Αύγουστο θα παραδοθεί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ολοκληρωμένο το προηγμένο περιφερειακό σύστημα διαχείρισης προορισμού (Destination Management System / DMS) για την όσο το δυνατόν καλύτερη προβολή του τουριστικού προορισμού “Πελοπόννησος”.

Αυτό έγινε γνωστό στη συνάντηση που...

Ψηφιακός εκσυγχρονισμός της εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνεργασία είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τον περιφερειακό διευθυντή Εκπαίδευσης Δημήτρη Οικονομόπουλο.

Αντικείμενο της συνεργασίας αποτέλεσε ο ψηφιακός εκσυγχρονισμός της εκπαίδευσης, για τον οποίον προγραμματίζεται να διατεθεί πίστωση 400.000 ευρώ.

 

Χάκερς «χτύπησαν» την Google - Τι πρέπει να κάνετε για να προστατευθείτε

Όπως έγινε γνωστό η Google και ειδικά ο Chrome δέχθηκε επίθεση από χάκερς που βρήκαν 30 κενά ασφαλείας.

Επτά από αυτά τα κενά ασφαλείας, θεωρούνται υψηλού ρίσκου για τους χρήστες και επηρεάζουν λειτουργικά συστήματα όπως τα Windows, το macOS, και την Linus.

Για να μειωθεί ο κίνδυνος ο...

Ποιες υπηρεσίες του gov.gr δεν θα λειτουργούν ως την Κυριακή

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ) του υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης, από την, Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 έως και Κυριακή 13 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 δεν θα είναι διαθέσιμες οι υπηρεσίες του gov.gr που σχετίζονται με:

...

Μετατίθεται για αρχές Σεπτεμβρίου ο επανασυντονισμός των τηλεοράσεων σε Αργολίδα και μέρος της Αρκαδίας

Στις αρχές του ερχόμενου Σεπτεμβρίου θα γίνει τελικά η -αρχικά προγραμματισμένη για την Παρασκευή 20 Αυγούστου- ψηφιακή μετάβαση του τηλεοπτικού σήματος στην Αργολίδα και τμήμα της Αρκαδίας.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό με σχετική ανακοίνωση, “λόγω των έκτακτων συνθηκών -και μετά από...

«e-λιανικό»: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις επιχορήγησης για τη δημιουργία e-shop

Υπεγράφη σήμερα από τον αρμόδιο Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γιάννη Τσακίρη, η πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για τη νέα Δράση του ΕΠΑνΕΚ «e-λιανικό».

Στόχος της νέας δράσης είναι να στηριχθεί η λειτουργία των ΜμΕ κατά τη διάρκεια της πανδημίας κορωνοϊού (COVID-19), να ενισχυθεί ο...