Παράταση στη διαδικασία για δωρεάν πρόσβαση σε υπηρεσίες ψηφιακής τηλεόρασης

Η διαδικασία πιστοποίησης και ένταξης των δικαιούχων στο έργο:" Πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας" παρατείνεται μέχρι και την 19η/12/2019.

ΚΕΠ ΔΗΜΟΥ ΒΌΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

Έρχεται το δωρεάν WiFi στις Τοπικές Κοινότητες της Βόρειας Κυνουρίας

Συνεδρίασε το ΔΣ Βόρειας Κυνουρίας στις 22 Ιουλίου σε τακτική συνεδρίαση και έλαβε απόφαση η οποία θα φέρει δωρεάν wifi στις Τοπικές Κοινότητες του δήμου.

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν και ομόφωνα ψηφίστηκαν από το δημοτικό συμβούλιο ήταν και η αποδοχή χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση για...

Ακτινοβολία: Επιπτώσεις στην υγεία του ανθρώπου

Η ένταξη της τεχνολογίας στην ζωή μας επέφερε θετικά αποτελέσματα, κρύβει όμως και συνέπειες που μπορεί να είναι επώδυνες. Συγκεκριμένα, οι ασύρματες συσκευές εκπέμπουν ακτινοβολία που παράγεται κατά την λειτουργία τους. Η έκθεση των ανθρώπων σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία είναι καθημερινή και...

Στη δεύτερη φάση του έργου για ελεύθερη πρόσβαση σε τηλεοπτικούς σταθμούς η Βόρεια Κυνουρία

Ξεκίνησε η δεύτερη φάση της διαδικασίας υλοποίησης του έργου “Πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων  των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης  στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης  εθνικής εμβέλειας” (Ν.4563/2018 ΦΕΚ Α' 169).

Προσκαλούνται οι μόνιμοι κάτοικοι των Περιοχών Εκτός Τηλεοπτικής...

ΣΔΙΤ 700 εκατ. ευρώ για υπερυψηλές ταχύτητες στο Internet υπέγραψε το ΥΠΟΙΚ

Υπό την προεδρία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Οικονομίας & Ανάπτυξης Γιάννη Δραγασάκη εγκρίθηκε σήμερα από την Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ το έργο «Υποδομές υπερυψηλής ευρυζωνικότητας – ULTRAFAST BROADBAND μέσω ΣΔΙΤ» με τη συμμετοχή των Υπουργών Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών...

WiFi4EU και στον Δήμο μας: Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων

Δωρεάν πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω WiFi σε δημόσιους χώρους θα αρχίσουν να αποκτούν, σταδιακά, οι κάτοικοι της Ευρώπης με την υλοποίηση της εμβληματικής πρωτοβουλίας WiFi4EU.

Στις 7 Νοεμβρίου 2018, στη 13:00 (ώρα Κεντρικής Ευρώπης), η Επιτροπή θα δημοσιεύσει την πρόσκληση για το πρόγραμμα...

Βαριά «καμπάνα» σε τέσσερις γνωστές εταιρίες τηλεφωνίας

Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 600.000 ευρώ σε τέσσερις εταιρίες τηλεφωνίας για μη ζητηθείσες κλήσεις για προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών.

Λόγος γίνεται για τις εταιρείες Wind, Vodafone, Cosmote και OTE. 

Σε καθεμία από αυτές επιβλήθηκε πρόστιμο...

Ενημέρωση προς τους αναγνώστες

Αγαπητοί μας αναγνώστες θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως λόγω αναβαθμίσεων που γίνονται στο Astros News, η υποβολή των σχολίων θα παραμείνει ανενεργή.

Σε λίγες μέρες θα έχετε και πάλι τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις δημοσιεύσεις

Με εκτίμηση

Astros News

Κάντε την αναζήτηση ...παιχνίδι με το huli.gr

Στον αέρα είναι εδώ και λίγους μήνες το site www.huli.gr

Το huli.gr αποτελεί την μοναδική ελληνική μηχανή αναζήτησης, στην οποία ο χρήστης μπορεί να κάνει αναζητήσεις μέσα από τις διαφορετικές διαθέσιμες κατηγορίες του. Έχει φτιαχτεί με όλα τα σύγχρονα εργαλεία που είναι διαθέσιμα και είναι...