Χορωδιακό Φεστιβάλ στο Άστρος - 40 χρόνια Φιλαρμονικής (pics,vid)

Πραγματοποιήθηκε το 6ο χορωδιακό φεστιβάλ - επετειακή εκδήλωση για τα 40 χρόνια της φιλαρμονικής το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στο Ίδρυμα "Μνήμη Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη" στο Άστρος.

Μια εκδήλωση που αποτελεί πλέον παράδοση για τον τόπο μας που πλήθος κόσμου χειροκρότησε και απόλαυσε.

Ο Δήμαρχος...

Χορωδιακό Φεστιβάλ στο Άστρος - 40 χρόνια Φιλαρμονικής

Επετειακή εκδήλωση για τα 40 χρόνια της φιλαρμονικής

Για μια ακόμη χρονιά σας προσκαλούμε στο 6ο χορωδιακό φεστιβάλ, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 20:00 στο Ίδρυμα "Μνήμη Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη".

 

Η χορωδία Βόρειας Κυνουρίας στο φεστιβάλ για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα

Η Ευρίπειος Χορωδία διοργανώνει το 17ο φεστιβάλ χορωδιών στην Χαλκίδα, το οποίο φέτος είναι  αφιερωμένο στην επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα, τα οποία εκλάπησαν από τον λόρδο Έλγιν και βρίσκονται στην Αγγλία.

Το Χορωδιακό φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, με ώρα έναρξης στις...

Στην 3η Συνάντηση Χορωδιών στο Αίγιο θα παρευρεθεί η Χορωδία Ενηλίκων Δήμου Β. Κυνουρίας

Ο Σύλλογος Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων και η Ιόνιος Βιβλιοθήκη διοργανώνουν το Σάββατο 20 Οκτωβρίου τις 19:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης», τη 3η Συνάντηση Χορωδιών στην πόλη μας, τις Χορωδιακές Συναναστροφές ΙΙΙ με τίτλο:
«ΟΔΟΣ ΧΟΡΩΔΩΝ», Αίγιο 2018

Στις φετινές...

Το αφιέρωμα της Χορωδίας Βόρειας Κυνουρίας στο Λευτέρη Παπαδόπουλο (pics,vid)

Το Σάββατο το βράδυ στο θέατρο Παραλίου Άστρους, η Χορωδία Βόρειας Κυνουρίας πραγματοποίησε μια συναυλία αφιέρωμα στον στιχουργό Λευτέρη Παπαδόπουλο. Αρκετός κόσμος παρακολούθησε τη συναυλία και ενθουσιάστηκε από τις ερμηνείες της χορωδίας χαρίζοντας σε κάθε τραγούδι το ζεστό χειροκρότημα.

Στο...

Στην Νεμέα βρέθηκε η Δημοτική Χορωδία Βόρειας Κυνουρίας

Συναυλία για 10η χρονιά αφιερωμένη στην επέτειο μνήμης της Άλωσης της Πόλις (Εάλω η Πόλις 1453) πραγματοποιήθηκε στην Νεμέα με την συμμετοχή της Δημοτικής Χορωδίας Βόρειας Κυνουρίας ,επίσης συμμετείχαν η Χορωδία ΚAΠH του Δήμου Αλίμου,  Χορωδία Πολιτιστική Αργολική Πρόταση και η Μικτή Πολυφωνική...

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Χορωδία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (pics,vid)

Την Πέμπτη 01/02/2018 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από την Χορωδία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Ο δάσκαλος Σταύρος Κουτίβας μαζί με τους μαθητές του, και τους καλεσμένους του αντάλλαξαν θερμές ευχές για το νέο έτος.

Στην εκδήλωση παρεβρέθησαν ο δήμαρχος Παναγιώτης Μαντάς, και...

Η κοπή της πίτας της Χορωδίας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Την Πέμπτη 01/02/ 2018 και ώρα 9.00μμ. θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από την Χορωδία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στο ξενοδοχείο «Αstros Beach» στο Παράλιο Άστρος.

Δήλωση συμμετοχών στην κα Κανατά Ελένη τηλ. 6942659687

6ο Χορωδιακό Φεστιβάλ στο Άστρος

Για μια ακόμη χρονιά σας προσκαλούμε στο 6ο χορωδιακό φεστιβάλ, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 20:00 στο Ίδρυμα "Μνήμη Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη", ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Με τη συμμετοχή των:

Δημοτική Χορωδία Βόρειας...