Επιτυχές για τρίτη χρονιά το πρόγραμμα υγιεινής διατροφής στα σχολεία της Β. Κυνουρίας (pics)

Για τρίτη χρονιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα υγιεινής διατροφής που εφαρμόζεται στα σχολεία της Βόρειας Κυνουρίας. Ο δήμαρχος Παναγιώτης Μαντάς σε ανάρτησή του επισημαίνει ότι η Βόρεια Κυνουρία είναι ο μόνος Δήμος της χώρας που «τρέχει» οριζόντιο πρόγραμμα διατροφής:

Η Τρίτη χρονιά...

Ενημέρωση για τα θέματα του Δήμου από τον Μαντά στον Καμπύλη

Κατά την επίσκεψη αντιπροσωπείας της νέας Δημοτικής Αρχής στον κ. Παναγιώτη Μαντά όπου είχαμε μια γενική ενημέρωση για τα θέματα του Δήμου μας που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε με την ανάληψη των καθηκόντων μας.

Το επόμενο διάστημα ομάδες εργασίας της νέας Δημοτικής Αρχής θα συναντηθούν με τους...

Επανατοποθετήθηκε η ράμπα ΑμεΑ στην πλαζ Καλλιστώ (pics)

Όπως ενημερώνει ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, επανατοποθετήθηκε η ράμπα πρόσβασης ΑμεΑ στην πλαζ Καλλιστώ στο Παράλιο Άστρος:

«Επανατοποθετήθηκε σήμερα η ράμπα πρόσβασης ΑμΕΑ του Δήμου μας στην παραλία Καλλιστώ, δίπλα...

Η Βόρεια Κυνουρία «κέρδισε» και πάλι το LEADER/CLLD

Όλες οι προτάσεις που είχε καταθέσει η Βόρεια Κυνουρία στο πρόγραμμα LEADER/CLLD για χρηματοδότηση έγιναν δεκτές, κατόπιν ελέγχου, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Παναγιώτης Μαντάς:

Κατόπιν ολοκλήρωσης της διαδικασίας διοικητικού ελέγχου των αιτήσεων στήριξης που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της 1ης...

Αποφόρτιση μετά το τελικό αποτέλεσμα για την παράταξη Μαντά (pics)

Μετά το τελικό αποτέλεσμα στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας η παράταξη του Παναγιώτη Μαντά βρέθηκε σε μπαρ του Παράλιου Άστρους για αποφόρτιση...

Μαζί με μέλη του συνδυασμού και σε οικογενειακό κλίμα έγινε αποφόρτιση και σχολιασμός του αποτελέσματος. 

 

Αποτελέσματα Β' γύρου στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Δείτε ζωντανά τα αποτελέσματα του Β' γύρου στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας όπου Γιώργος Καμπύλης και Παναγιώτης Μαντάς διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τη δημαρχία.  

 

Άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Παναγιώτης Μαντάς

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο υποψήφιος δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας  και επικεφαλής της παράταξης "Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών" Παναγιώτης Μαντάς.

 

"Μετα απο την επίσκεψη στα εκλογικα τμηματα Αστρους, Δολιανων, εφτασα στο εκλογικό τμήμα Κουτρουφων. Ψηφίσαμε μαζί με το γείτονα και φίλο...

Επίσκεψη Μαντά στη λαϊκή αγορά Άστρους (pics)

Απο τη σημερινή επίσκεψη στη Λαική Αγορά του Αστρους. Επίσκεψη σε εναν νέο σύγχρονο χώρο με όλες τις προυποθέσεις πρόσβασης, ασφάλειας, στάθμευσης και μετακίνησης για παραγωγούς και δημότες. Ενα εργο από αυτά τα πολλά που ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ, σύμφωνα με τα ανώνυμα blogs και τους ανωνυμοεπώνυμους...

Μαντάς: Γιώργο Καμπύλη, στην πολιτική δεν κρυβόμαστε πίσω από τις λέξεις

Το debate που αποφύγατε, δεν αφορούσε εσάς. 

Δεν πρόκειται για μια προσωπική η φιλική συζήτηση. Αφορούσε και αφορά τους Δημότες μας. Σκοπός μου ήταν, χωρίς στημένους δημοσιογράφους, να απευθύνουμε ο ένας στον άλλον ερωτήσεις, ώστε να δείξουμε και οι δυο ότι μπορούμε να αντιπαρατεθούμε στην ουσία...

Οι πρώτοι πέντε σε σταυρούς στη Βόρεια Κυνουρία

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον δεύτερο και τελευταίο γύρο των δημοτικών εκλογών, με τους «μονομάχους» να είναι έτοιμοι για να μάθουν τις τελικές προτιμήσεις των πολιτών οι οποίοι θα κληθούν να προσέλθουν στις κάλπες.

Το Astrosnews.gr  λίγο πριν από την Κυριακή 2 Ιουνίου, συγκέντρωσε αυτούς τους...