Ευχαριστήρια ανακοίνωση των Βρασιών

Ο ΑΜΣ ΟΙ Βρασιές ευχαριστούν την εταιρία pennie και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Βαγγέλη Φεσσάρα για την ευγενική τους χορηγία.

Τα highlights της ήττας των Βρασιών στο Λεωνίδιο

Το Λεωνίδιο χωρίς να αντιμετώπιση το παραμικρό πρόβλημα νίκησε με 3-0 στο γήπεδο του τις Βρασιές στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου.

Δύο γκολ για τους ερυθρόλευκους σημείωσε ο Γρηγόρης Λάτσης στο 17’ και στο 29’ με τον Αλέξανδρο...

Συλλυπητήρια ανακοίνωση των Βρασιών για τον θάνατο της συζύγου του Νεκτάριου Σούρσου

Ο ΑΜΣ Βρασιές θέλει να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Νεκτάριο Σούρσο, ιδιοκτήτη του Yourd Restaurant και χορηγού της ομάδας για την απώλεια της συζύγου του. Καλό παράδεισο.

Τα highlights της ήττας των Βρασιών από τον Παναρκαδικό (vid)

Ο Παναρκαδικός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί κόντρα στις Βρασιές κερδίζοντας στο γήπεδο του στην Τρίπολη με 4-0 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας συνεχίζοντας να είναι μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ στο 39’ με τον...

Ευχαριστήρια ανακοίνωση των Βρασιών για χορηγίες στην ομάδα

Ο ΑΜΣ ΟΙ ΒΡΑΣΙΕΣ ευχαριστεί τον Θεόδωρο Μπακάλη και τη Ματίνα Λεμπέση για τη γενναιόδωρη χορηγία τους (φόρμες για όλους τους αθλητές της ομάδας) και εύχεται κάθε επιτυχία στο Μελετητικό και Λογιστικό Γραφείο τους.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση των Βρασιών για τον Βασίλη Σαλάκο

Το ΔΣ του ΑΜΣ ΟΙ Βρασιές ευχαριστεί τον Βασίλειο Σαλάκο υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με τον Πέτρο Τατούλη για το προσωπικό του ενδιαφέρον για την πορεία της ομάδας του Αγίου Ανδρέα καθώς και για την αρωγή και τη συμπαράσταση που υποσχέθηκε ότι θα δείξει στις μελλοντικές προσπάθειες του Συλλόγου...

Παύλος: Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στις Βρασιές

Ο Γιάννης Παύλος είναι ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες του νομού μας διαθέτοντας εκτός από πλούσιο ταλέντο και εξαιρετικά αντανακλαστικά που τον κάνουν να ξεχωρίζει στην θέση αυτή.

Και την νέα σεζόν ο Λεωνιδιότης τερματοφύλακας θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία των Βρασιών και σε...

Η μεγάλη βραδιά πλησιάζει... 16 Αυγούστου με την Φανή Δρακοπούλου στον Άγιο Ανδρέα

Η Φανή Δρακοπούλου στις 16 Αυγούστου έρχεται στον Άγιο Ανδρέα βάζοντας «φωτιά» στην νύχτα με όλες τις μεγάλες της επιτυχίες μια μοναδική συναυλία που θα… απογειώσει τον κόσμο.

Στο Γήπεδο του Αγίου Ανδρέα η Φανή Δρακοπούλου υπόσχεται να γίνει «Χαμός» όπως αναφέρει το μεγάλο της σουξέ σε ένα...

«Χαμός»… Με Φανή Δρακοπούλου στις 16 Αυγούστου στον Άγιο Ανδρέα

Η Φανή Δρακοπούλου στις 16 Αυγούστου έρχεται στον Άγιο Ανδρέα βάζοντας «φωτιά» στην νύχτα με όλες τις μεγάλες της επιτυχίες μια μοναδική συναυλία που θα… απογειώσει τον κόσμο.

Στο Γήπεδο του Αγίου Ανδρέα η Φανή Δρακοπούλου υπόσχεται να γίνει «Χαμός» όπως αναφέρει το μεγάλο της σουξέ σε ένα...

Με τους νέους μπροστά την καινούρια σεζόν οι Βρασιές

Οι Βρασιές την νέα αγωνιστική χρονιά ρίχνουν το βάρος τους στα πολλά νέα παιδιά που διαθέτουν στο ρόστερ τους και μεγάλη έμφαση στο εγχώριο στοιχείο ποδοσφαιριστών από τον Άγιο Ανδρέα.

Τα πολλά νέα παιδιά όπως αναφέρουν πληροφορίες μας από τον Άγιο Ανδρέα θα αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας και...