Το αθλητικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (13-14/1)

Έντονη είναι η αθλητική δραστηριότητα στα Αρκαδικά γήπεδα και όχι μόνο για τις ομάδες του νομού μας περιλαμβάνει το Σαββατοκύριακο 13και 14 Ιανουαρίου με παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ για όλα τα γούστα.

Super League

19:00 Ατρόμητος - ΟΦΗ

20:00 Λαμία -...

Η αθλητική δράση του Σαββατοκύριακου 6 και 7 Ιανουαρίου στην Αρκαδία

Έντονη είναι η αθλητική δραστηριότητα στα Αρκαδικά γήπεδα και όχι μόνο για τις ομάδες του νομού μας περιλαμβάνει το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιανουαρίου με παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ για όλα τα γούστα.

Super League

15:00 Βόλος - Ατρόμητος

15:00 Πανσερραϊκός...

Το αθλητικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (18-19/11)

Έντονη είναι η αθλητική δραστηριότητα στα Αρκαδικά γήπεδα και όχι μόνο για τις ομάδες του νομού μας περιλαμβάνει το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Νοεμβρίου με παιχνίδια σε ποδόσφαιρο, βόλεϊ και μπάσκετ για όλα τα γούστα.

Α’ Εθνική Γυναικών

Κυριακή (19/11, 15:00)

Θεόνη Τρίκαλα 2011 ΑΟ - Καστοριά...

Η αθλητική δράση του Σαββατοκύριακου (11-12/11)

Έντονη είναι η αθλητική δραστηριότητα στα Αρκαδικά γήπεδα και όχι μόνο για τις ομάδες του νομού μας περιλαμβάνει το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Νοεμβρίου με παιχνίδια σε ποδόσφαιρο, βόλεϊ και μπάσκετ για όλα τα γούστα.

Super League (11η αγωνιστική)

17:30 ΟΦΗ - ΠΑΣ...

Το αθλητικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (4-5/11)

Έντονη είναι η αθλητική δραστηριότητα στα Αρκαδικά γήπεδα και όχι μόνο για τις ομάδες του νομού μας περιλαμβάνει το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Νοεμβρίου με παιχνίδια σε ποδόσφαιρο, βόλεϊ και μπάσκετ για όλα τα γούστα.

Super League (10η αγωνιστική)

Σάββατο 4 Νοεμβρίου

17:30 Λαμία-Παναθηναϊκός

...

Ο Δημήτρης Μαντικος έγινε ο τρίτος Κυνουρίατης που έπαιξε στην Α2

Την Τετάρτη (18/10) ο Δημήτρης Μαντίκος με καταγωγή από την Βόρεια Κυνουρία αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην κατηγορία της Α2 Εθνικής. Ο Μαντίκος από το καλοκαίρι φοράει την φανέλα της ομάδας Νεανική Εστία Μεγαρίδος και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του εναντίον της ομάδας του Ηρακλή Θεσσαλονίκης που...

Πήγασος: Το 2ο τουρνουά 3on3 (pics,vid)

Ξεκίνησε χθες το 2ο τουρνουά 3on3 Πήγασος Α.Ο. Θυρέας, που διοργανώνει η ομάδα μας με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Συμμετέχουν συνολικά περισσότεροι από 100 αθλητές σε 18 ομάδες σε όλες τις κατηγορίες, προερχόμενες από περιοχές του Δήμου Βόρειας...

Tο 2ο τουρνουά μπάσκετ 3on3 στο Παράλιο Άστρος

Ο Πήγασος Α.Ο. Θυρέας σε συνεργασία με τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας διοργανώνουν το 2ο τουρνουά μπάσκετ 3on3!

1-3 Αυγούστου στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ Παραλίου Άστρους

Ώρα έναρξης των αγώνων 17:30

Με «ήρωα» τον Δημήτρη Μαντίκο ο Έσπερος Λαμίας πήρε την άνοδο στην Α2 κατηγορία Μπάσκετ

Χρόνια αθλητικών επιτυχιών για τους ετεροδημότες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας με την μεγαλύτερη στιγμή να την σημειώνει το βράδυ του Σαββάτου ο Δημήτρης Μαντίκος, αφού έβαλε το δικό του λιθαράκι και οδήγησε την ομάδα του Έσπερου Λαμίας στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Στο τελικό των τελικών η ομάδα της...

Η αγωνιστική δραστηριότητα του Σαββατοκύριακου (29-30/4)

Έντονη είναι η αθλητική δραστηριότητα στα Αρκαδικά γήπεδα και όχι μόνο για τις ομάδες του νομού μας το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Απριλίου με παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ για όλα τα γούστα.

Super League Play Out

 

Σάββατο 29 Απριλίου, 19:15

Ατρόμητος-ΟΦΗ

...