Συγκέντρωση στελεχών της παράταξης του Γιάννη Μπουντρούκα

Τρί, 21/11/2017 - 16:53
Image

Συγκέντρωση στελεχών του «Ανοιχτού Επιμελητηρίου» πριν από τις εκλογές «Προχωράμε όλοι μαζί για να κρατήσουμε ψηλά το θεσμό που υπηρετούμε και να φάνουμε χρήσιμοι στους συνανθρώπους μας» δήλωσε ο Γιάννης Μπουντρούκας

Με πρωτοβουλία του επικεφαλής του Συνδέσμου κ. Ο Γιάννης Μπουντρούκα συγκέντρωσε την Τετάρτη (20/11/17) σε γνωστή ταβέρνα της Τρίπολης όλοι οι υποψήφιοι του «Ανοιχτού Επιμελητηρίου» που όπως είναι γνωστό θα είναι ο μόνος κατάλογος που θα ζητήσει η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στις επερχόμενες Εκλογές (8,9, 10 και 11 Δεκεμβρίου 2017).

Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου συζήτησαν όλα τα διαδικαστικά ζητήματα ενόψει των Επιμελητηρίων και όλοι συμφώνησαν ότι το μεγάλο στοίχημα αυτών των εκλογών είναι η συμμετοχή των μελών του Αρκαδικού Επιμελητηρίου στη διαδικασία επιλογής της νέας Διοίκησης.

Συγκινητικές ήταν οι ομιλίες των παλαιών στελεχών του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (Γεωργίου Καραγιάννη, Ανδρέα Συριού και Δημητρίου Λουκά) οι οποίοι μετά από 20 ολόκληρες μέρες δεν θα είναι υποψήφιοι για την νέα διοίκηση.

 Όλοι τους ευχαρίστησαν τους Προέδρους που τους εμπιστεύτηκαν θέσεις ευθύνης όλα αυτά τα χρόνια και τόνισαν ότι η ανοδική πορεία του Επιμελητηρίου θα πρέπει να συνεχιστεί ειδικά αυτή τη στιγμή που ο κόσμος της ελεύθερης αγοράς και του εμπορίου έχει μέχρι στιγμής ανάγκη ουσιαστικής στήριξης.

Με την σειρά του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ο Γιάννης Μπουντρούκας ευχαρίστησε θερμά όλους τους συνεργάτες του που αποχώρησαν από τις Κοινότητες του Επιμελητηρίου, υπογραμμίζοντας την μεγάλη προσφορά τους και ευχαριστώντας τους για το έργο που τους αφήνει πίσω τους. Απευθυνόμενος στους υποψηφίους του Συνδυασμού του κ. Ο Μπουντρούκας τους ευχήθηκε καλό αγώνα τονίζοντας ότι πρέπει να γίνει σε υψηλό επίπεδο και χωρίς να υπάρχει αθέμιτη ανταγωνισμός.

"Είμαστε όλοι εδώ για να προσφέρουμε και όχι για να πάρουμε από το Επιμελητήριο.Η μέχρι τώρα πορεία μας ήταν μια πορεία ευπρέπειας, διαφάνειας και δημιουργικότητας, θα συνεχίσουμε ως νέα Διοίκηση και παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε. καταφέρουμε να κρατήσουμε ψηλά το Θεσμό που υπηρετούμε και να προσπαθήσουμε να φανήσουμε χρήσιμο για τους συνανθρώπους μας », δήλωσε, μεταξύ άλλων, σε ομιλία του ο πρόεδρος του Συνδέσμου« Ανοιχτός Επιμελητήριο »κ. Γιάννης Μπουντρούκας.

Ενημερώστε για όλες τις δράσεις και τους υποψηφίους του «Ανοικτού Επιμελητηρίου» στην ιστοσελίδα www.anep.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio