Συνάντηση Πραχαλιά - Καμπύλη - Γαρδικιώτη για το 2021

Τετ, 22/01/2020 - 19:21
Image

Η σημερινή συνάντηση με τον κ. Γεώργιος Πραχαλιάς υπεύθυνο για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό Τρίπολη 2021.


Θέσαμε τις βάσεις για την συμμετοχή του Δήμου μας στις επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση αλλά και τον ευρύτερο επιχειρησιακό σχεδιασμό των δύο Δήμων με αφορμή το 2021.

Γιώργος Καμπύλης

 

 

Συνάντηση Γιώργου Πραχαλιά στο Άστρος με το Δήμαρχο Β. Κυνουρίας Γιώργο Καμπύλη και τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Γαρδικιώτη, για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό των εκδηλώσεων του 2021.

Σχόλια επισκεπτών

Ας αρχίσουμε με δύο ενέργειες , όχι άλλα λόγια ρε παιδιά.

1) Να ανοίξουμε οριστικά και αμετάκλητα, καθημερινα όχι μόνο για τις γιορτές μια φορά το χρόνο για τους επισήμους, τον «Ιερό Χώρο» της Β’ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων και το Αρχαιολογικό Μουσείο Άστρους. Επιμένουμε για όλους τους φίλους μας o «Ιερός Χώρος » της Β’ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων και το Αρχαιολογικό Μουσείο Άστρους δεν είναι το ιδιο πράγμα, βρίσκονται σε γειτονικό χώρο και συνορεύουν αλλά δεν είναι το ίδιο, έχουν ξεχωριστή ιστορική σημασία και διαφορετική σπουδαιότητα.

2) Να αναρτήσουμε σήμερα, όχι αύριο, στην ιστοσελίδα του δήμου μας αυτά που "ξέχασαν"…. , το Αρχαιολογικό Μουσείο Άστρους και τα δύο σπουδαιότερα μνημεία του δήμου μας , τη Σχολή Καρυτσιώτη του Αγιάννη με το παράρτημα της στο Άστρος (που στεγάζεται το μουσείο Άστρους) και τo «Ιερό Χώρο» της Β’ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων, πρέπει πάντοτε να διακρίνουμε, αυτά έχουμε ας μην τα κρύβουμε, τελεία και πάβλα.

Γιάννης Κουρόγιωργας

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio