Πυροβολισμοί στο Χαϊδάρι! Τραυματίστηκε μια γυναίκα

Τρί, 20/02/2018 - 19:41
Image

Φαρ Ουέστ στη μέση του δρόμου! - Πυροβολισμοί "έπεσαν" στο Χαϊδάρι, το απόγευμα της Τρίτης, 20.02.2018 - Δύο οι δράστες, επέβαιναν σε αυτοκίνητο - Ξαφνικά έκοψαν ταχύτητα και πυροβόλησαν μια γυναίκα που περπατούσε στο πεζοδρόμιο - Η γυναίκα που τραυματίστηκε, είναι υπήκοος Αλβανίας - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Όλα έγιναν το απόγευμα της Τρίτης, 20.02.2018, στο Χαϊδάρι. Σε κατοικημένη περιοχή, στη μέση του δρόμου, έπεσαν πυροβολισμοί, με μια γυναίκα να έχει τραυματιστεί.

Πυροβολισμοί και τρόμος!

Οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως δύο άνδρες οδηγούσαν ένα αυτοκίνητο. Έκοψαν ταχύτητα και πυροβόλησαν μια γυναίκα, η οποία περπατούσε στο πεζοδρόμιο!

Η γυναίκα έχει τραυματιοστεί, ενώ οι δράστες διέφυγαν από το σημείο.

Το newsit.gr παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και σας ενημερώνει άμεσα για όποια νεώτερη πληροφορία με διαρκή ροή ειδήσεων. Σε νεώτερες αναρτήσεις περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από το ρεπορτάζ.

Η ενημέρωση από το newsit.gr σε όλα τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας γίνεται με ταχύτητα, πληρότητα και εγκυρότητα, με στόχο την αξιόπιστη μετάδοση πληροφοριών στους χρήστες του διαδικτύου που παρακολουθούν τις ειδήσεις για τις ελληνικές και διεθνεις εξελίξεις.

Πηγή: newsit.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio