Το φεστιβάλ ΠαραΤυρό-Open art experience μεταξύ των πιο επιτυχημένων events του 2017!

Wed, 11/07/2018 - 07:51

Τo Bronze βραβείο στην κατηγορία Debut events έλαβε το φεστιβάλ ΠαραΤυρό-Open art experience που διοργανώνεται από το Δήμο Νότιας Κυνουρίας, την Αναπτυξιακή Πάρνωνα και την ΑΜΚΕ NoTraditional. Η κατηγορία Debut Events επιβραβεύει το καλύτερο λανσάρισμα της χρονιάς, αναδεικνύοντας το event εκείνο που παρουσιάζει τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα από τον πρώτο χρόνο διοργάνωσής του.

Σε μια φαντασμαγορική τελετή απονομής των Event Awards 2018, που διοργάνωσε  το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications την Πέμπτη 5 Ιουλίου στον Ιππόδρομο Αθηνών, το φεστιβάλ ΠαραΤυρό τιμήθηκε μαζί με τις σπουδαιότερες εκδηλώσεις της χώρας μας.

Το ΠαραΤυρό, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά πέρσι τον Ιούλιο στον Τυρό Νότιας Κυνουρίας, υποστηρίχθηκε έμπρακτα από το υπουργείο Πολιτισμού και τελούσε υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και του υπουργείου Τουρισμού.

Το πρόγραμμα του ΠαραΤυρό-Open art experience 2018, που φέτος έχει θέμα τη θάλασσα και στόχο την προβολή του Καταδυτικού Πάρκου Τυρού, του πρώτου καταδυτικού πάρκου στην Ελλάδα, θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio