Οι Φευγάτοι πάνε... και έρχονται !

Τετ, 26/09/2018 - 07:35
Image

Είμαστε «Οι Φευγάτοι» όνομα και πράμα, με την καλή έννοια, δεν ξέρω εάν υπάρχει και κακή έννοια στο να είσαι φευγάτος απ’ όλα αυτά που καθημερινά μας κυνηγάνε και μας πνίγουν. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι δεν υπάρχει χρόνος και χρήμα. Εμείς θα πούμε ότι το μόνο που χρειάζεσαι είναι θέληση και καλή παρέα.

Η φύση γεμίζει τις μπαταρίες μας και είναι εκεί, πίσω από τον γυάλινο θόλο της πόλης και μας περιμένει. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι εάν προσπαθήσεις να αγγίξεις τον θόλο θα δεις ότι τελικά δεν υπάρχει, δεν υπήρχε ποτέ, όλα είναι στο μυαλό. Εμείς κάναμε το πρώτο βήμα και πήραμε τον δρόμο της φυγής, έστω για λίγο ή για πάντα – ποιος ξέρει;

Ξεκινήσαμε να ανακαλύψουμε την Αρκαδία, 1,5 ώρα από την Αθήνα. Ένα τόπο απαράμιλλης ομορφιάς με άγνωστα μονοπάτια, ψυχική ηρεμία, πολιτιστικές δράσεις και εναλλακτικές δραστηριότητες. Ένας κόσμος που σε περιμένει να τον ανακαλύψεις. Πάρε την απόφαση να κάνεις το ταξίδι γιατί έτσι μόνο θα ανακαλύψεις ότι όσο πιο «φευγάτοι»… τόσο πιο «γεμάτοι» !

Το δεύτερο επεισόδιο ετοιμάζεται - αν δεν έχετε δει το πρώτο, δείτε το εδώ

 

Ευχαριστούμε:
- Citroën για το αυτοκίνητο
- gocar.gr για όλη τη βοήθεια και την υποστήριξη
- Βασίλης Δολιανίτης για την ένδυση
@Μοτοπαρέα_Λεωνιδίου @ΕΠΑΛ_Αστρους @Fishingtrips, Phaedra Lourdi Wet Seaside Bar / Paralio Astros Castle View Studios κο Πετρόπουλο, κο Korallis G. Konstantinos, την Σάντυ για τα μαθήματα Yoga, την γιαγιά με τις ιστορίες της στον Πλάτανο (και όσους ακόμα ξεχνάμε και θα τους συμπληρώσουμε σύντομα ;)

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio