Ο στόχος έγινε γιορτή στο κλειστό του Άστρους (pics,vid)

Δευ, 30/12/2019 - 18:56
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Αν η χαρά των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είχε χρώμα σίγουρα αυτό θα ήταν στα χρώματα των ομάδων του Πήγασου, του Αιόλου και του Ευ Ζην.

Ο στόχος έγινε γιορτή και η γιορτή χαρά για όλα τα παιδιά, τους γονείς αλλά και τον κόσμο που παρακολούθησαν την προσπάθεια των αθλητών και αθλητριών να επιδείξουν το άθλημα που αγαπούν αλλά και των μικρών χορευτριών που μέσα από τις χορογραφίες τους εξέφρασαν τα όμορφα συναισθήματα που όλοι νιώθουμε αυτές τις όμορφες μέρες.

Η μεγαλύτερη όμως χαρά ήρθε από την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα στήριξης της προσπάθειας μας για συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους συνάνθρωπους μας που μας χρειάζονται.. Η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προσδοκία και συνεχίζεται ακόμα και μετά τη σαββατιάτικη φιλανθρωπική φιέστα.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλες τις επιχειρήσεις που στάθηκαν πραγματικοί αρωγοί στο εγχείρημα μας παρέχοντας μας τα υλικά μέσα για την διοργάνωση αλλά και δίνοντας και αυτοί το παράδειγμα της προσφοράς παρέχοντας τρόφιμα και είδη για τους συμπολίτες μας.

Ξεχωριστό και τεράστιας σημασίας ευχαριστώ απευθύνουμε στα Δ/Σ των συλλόγων Αιόλου, Πήγασου και Ευ ζην για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν για την υλοποίηση του εγχειρήματος, τους προπονητές και τις δασκάλες χορού που συντόνισαν, ενέπνευσαν και προετοίμασαν τους μικρούς αθλητές, τις μικρές αθλήτριες και χορεύτριες, ώστε να παρουσιάσουν αυτό το υπέροχο θέαμα.

Ευχαριστούμε το Πολιτιστικό σύλλογο Αγίου Αντρέα και το τμήμα των cheerleaders που κόσμησαν με την παρουσία τους και την πολύ καλή δουλειά τους τη γιορτή.

Φυσικά απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμο μας και σε όλους τους ιθύνοντες φορείς που στήριξαν υλικά και ηθικά την κίνηση αυτή και που διατηρούν τις εγκαταστάσεις του γηπέδου καθαρές και σε καλή κατάσταση.

Ένα, ακόμα, ευχαριστώ στους συλλόγους, στις ομάδες και στα εργαστήρια  για την τεράστια προσφορά τους σε έμψυχο αλλά και άψυχο υλικό και στους συλλόγους γονέων, κηδεμόνων και διδασκόντων των σχολείων μας για την έγκαιρη ενημέρωση και κινητοποίηση τους.

Όμως θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε στους γονείς των αθλητών και αθλητριών για τα γλυκίσματα και το υλικό που συγκέντρωσαν για τους συνανθρώπους μας..τους ευχαριστούμε.

Ευχαριστούμε Όλους τους συμπολίτες μας που στήριξαν με το τρόπο τους αυτή τη γιορτή.

 Μα πάνω από όλους και από όλα ευχαριστούμε τα παιδιά που συμμετείχαν και τους εθελοντές που στήριξαν το εγχείρημα για γίνει

 

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΗ

 

Ακολουθεί το βίντεο με τις ευχές των ανθρώπων που στήριξαν και αυτή με το δικό τους τρόπο την γιορτή.

 

 

Καλή χρονιά με υγεία και χαρά

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio