Κοπή πίτας και γλέντι για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σίταινας (pics,vid)

Δευ, 28/01/2019 - 09:48
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Το βράδυ του Σαββάτου στις 26/01/2019 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου της Σίταινας.

Μια οργανωμένη εκδήλωση η οποία έγινε μέσα σε ένα ζεστό και φιλόξενο κλίμα χαράς και αισιοδοξίας στο κτήμα Τσιουλόγιαννη στο Παράλιο Άστρος.

Μικροί μεγάλοι αφού απόλαυσαν το φαγητό τους διασκέδασαν με κέφι και πολλά χαμόγελα, και όπως "πρόσταζε" και η πρόσκληση με χορό και τραγούδια το ξημέρωσαν με τους Γιώργο Μπέκιο, Άρη Μουγκοπέτρο και Δήμητρα Μπέκιου.
 

Video

Σχόλια επισκεπτών

Ειμαστε ενας μικρος συλλογος με μεγαλη καρδια και με ακομα μεγαλυτερα ονειρα για το καλο του χωριου μας.Της Σιταινας που για ολους μας ειναι το ομορφοτερο χωριο ολου του κοσμου και που ειναι το σπιτι της καρδιας μας και των παιδικων μας αναμνησεων.Ευχαριστουμε ολο τον κοσμο που μας τιμησε με την παρουσια του.

Θα ήθελα (προσωπικά) ως αντιπρόεδρος του "Μορφωτικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου Σίταινας".. να ευχαριστήσω όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Μια παρουσία, που βοήθησε στο να στεφθεί η εκδήλωση μας με πλήρη επιτυχία και να δώσουμε στούς παρεβρισκόμενους αυτό που δικαιωματικά τους άξιζε.. Μια υπέροχη βραδιά κεφιού, χορού και χαμόγελου!
.. και πάλι, ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio