«Και αν χτυπάμε δυνατά τα πόδια μας στο έδαφος είναι για να ακούσουν ΕΚΕΙΝΟΙ πως είμαστε ζωντανοί … είπε ο υπερήφανος Αρκάς

Σάβ, 27/01/2018 - 12:06
Image

«Και αν χτυπάμε δυνατά τα πόδια μας στο έδαφος είναι για να ακούσουν ΕΚΕΙΝΟΙ πως είμαστε ζωντανοί και έτοιμοι τώρα όπως και τότε να υπερασπιστούμε αυτά για τα οποία θυσιαστήκαν...»

Ο Γιώργος Πανταζής του Ιωάννη Πανταζή ο Αρκάς καταγωγή από το Καστρί, για άλλη μια φορά μας έκανε υπερήφανους με αυτό που ανάρτησε στο διαδίκτυο.

Σ αυτές τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε τα παιδιά μας αγωνιούν τι «μέλλει γενέσθαι» και κανείς δεν γνωρίζει τίποτα. Ο φόβος και η ανασφάλεια μας έχουν κυριεύσει.

Οι εύζωνες όπως γνωρίζουμε κάνουν μια σκληρή εκπαίδευση και θα πρέπει να το σεβαστούμε όλοι μας.

Με τα λόγια αυτά του Γιώργου Πανταζή μπήκα σε πολύ μεγάλες σκέψεις και ένιωσα τεράστια συγκίνηση.

Αυτά είναι λόγια ψυχής.

Αυτό σημαίνει πως η ψυχή του είναι γενναία, και είναι έτοιμος για όλα.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως παίζει καθοριστικό ρόλο η παιδεία ενός ανθρώπου, σε τι οικογένεια μεγάλωσε και τι βάσεις πήρε από τα μαθητικά του χρόνια.

Ακόμα και οι γονείς του Γιώργου και των άλλων παιδιών είναι υπερήφανοι.

«Παιδεία και αρετή και γνώση όσο κι αν είναι άγνωστα στους πολλούς, είναι το πιο γλυκό πράγμα στη ζωή του ανθρώπου».  Είχε πει ο Σωκράτης.

Θα πρέπει να επιβραβεύσουμε όλα τα παιδιά για τον αγώνα αυτό που κάνουν και να είμαστε υπερήφανοι όλοι γιατί είμαστε Έλληνες.

Γεωργία Δήμου

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio