Ευχαριστήριο από τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Πλατάνου

Τετ, 23/10/2019 - 09:42
Image

Ο Πλάτανος για μια ακόμη χρονιά πλημμύρισε από κόσμο στη Γιορτή Σύκου και Κάστανου. Ευχαριστούμε πολύ τα ταξιδιωτικά πρακτορεία, τους συλλόγους και τον κόσμο που μας επισκέφθηκε. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κ. Γιάννη Κατσουράνη και τις κυρίες του χωριού για την παρασκευή των γλυκών, τους συγχωριανούς μας οι οποίοι βοήθησαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης και στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών και όσους παραγωγούς προσέφεραν σύκα και κάστανα για τα κεράσματα.

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργο Καμπύλη, τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Γαρδικιώτη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θεμιστοκλή Πλακοκέφαλο, τη Δημοτική Σύμβουλο κα Ξένια Κορδονούρη,τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ Κώστα Καμπύλη, Τετώρο Βασίλη, τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Μελιγούς κ. Καμπύλη Παναγιώτη,τον Πρόεδρο των Βερβένων κ. Νίκο Καρκούλη, τον Πρόεδρο του Χαράδρου κ. Κωστα Τετώρο και τον πρών Δήμαρχο και φίλο του Πλατάνου κ. Γιώργο Δαλιάνη που μας τίμησαν με την παρουσία τους.


Κλείνοντας εκφράζουμε τις πιο θερμές ευχές μας στη συμπατριώτισσά μας κα. Μαρία Θανασά Παπαμάρκου για τη βάπτιση του εγγονού της, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στον Πλάτανο.

Ευχαριστούμε πολύ την ίδια και την οικογένειά της για τη μεγάλη τους προσφορά και υποστήριξη. Κάθε χρόνο επισκέπτονται τον Πλάτανο, δείχνοντας εμπράκτως την αγάπη τους με κάθε τρόπο.

Τους ευχόμαστε καλό ταξίδι και καλή Αντάμωση.

Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Πλατάνου Κυνουρίας

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio