Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Απανταχού Καστανιτσιωτών (pics)

Παρ, 02/02/2018 - 17:12
Image
Image
Image
Image
Image

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πίτας του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΣΤΑΝΙΤΣΙΩΤΩΝ στον χώρο εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγ. Βασιλείου στον Δήμο Αγ. Δημητρίου στην Αθήνα.  Τον χώρο, μας παραχώρησε ευγενικά εις εκ των ιερέων του Ναού, ο συμπατριώτης μας  πάτερ Αναστάσιος Πέτρου.

Αρχικά παρακολουθήσαμε  την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία από τους ιερείς του Ναού εκ των οποίων και  ο συμπατριώτη μας πατέρας Αναστάσιο Πέτρου ενώ στο ψαλτήρι παρόν και ο συμπατριώτης μας Πάρης Κούρος.  Στην συνέχεια οι ιερείς  ευλόγησαν και σταύρωσαν την πίτα ενώ σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σωτήρης Πεφάνης και ο Πρόεδρος της Τοπικής μας Κοινότητας Θεόδωρος Πεφάνης.  Κατόπιν μεταβήκαμε στο ισόγειο χώρο εκδηλώσεων όπου απολαύσαμε την πίτα αλλά και διάφορα γλυκά και αλμυρά εδέσματα , καφεδάκι, τσάϊ , κονιάκ και μαστίχα, προσφορά του Συλλόγου , και αρκετών συμπατριωτών που παραβρέθηκαν .

Για το φλουρί της πίτας και πολλά άλλα όμορφα δώρα προσφορά του Συλλόγου και συμπατριωτών έγινε κλήρωση . Τον πρώτο λαχνό που αντιστοιχούσε στο φλουρί κέρδισε ο μικρούλης Άγγελος . 

Σε ένα ευχάριστο και παρεϊστικο κλίμα , ανταλλάξαμε ευχές, είπαμε τα νέα μας και ευχηθήκαμε και του χρόνου.

Η επόμενη εκδήλωσή του Συλλόγου μας θα είναι ο ετήσιος χορός του και  θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη στις 3 Μαρτίου στο κέντρο «ΠΕΙΝΑΚΟΘΗΚΗ». Στην εκδήλωση μουσική συντροφιά θα μας κρατήσει η παρέα του Σωτήρη Κόκκορη. Για την συμμετοχή σας μπορείτε να καλείται στα τηλέφωνα 6978559494, 6978996020, 6937570471 .

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ & ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΣΤΑΝΙΤΣΙΩΤΩΝ

Επικοινωνία: 6937570471 -  6978559494

www.kastanitsa.gr - info@kastanitsa.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio