Έκοψε την πίτα του ο Πολιτιστικος Συλλόγος ΑγιαΣοφιτών (pics)

Δευ, 15/01/2018 - 00:53
Image

Μέσα σε μία χαρούμενη εορταστική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε σήμερα (14 Ιανουαρίου) η τελετή της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού μας Συλλόγου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, αρκετοί ΑγιαΣοφίτες, κυρίως νέοι άνθρωποι, αλλά και ο Δήμαρχος του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας κ. Παναγιώτης ΜΑΝΤΑΣ, με Δημοτικούς Συμβούλους, καθώς και ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης και Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Γεώργιος ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ.

py

Την όλη ευχάριστη ατμόσφαιρα, φόρτισε συγκινησιακά ο Πρόεδρος του Συλλόγου, ο οποίος,  απευθυνόμενος προς τον κ. Δήμαρχο, ανάφερε ότι, το εξωραϊστικό έργο του Συλλόγου, μπορεί να μην μπορεί να συγκριθεί με αυτό που επιτελεί ο Δήμος στον τόπο μας (κοινωφελή κ.α. έργα), ωστόσο όμως με όλες τις δραστηριότητες που επιτελεί ο Σύλλογος, συμβάλει στην διατήρηση της ιστορίας και των παραδόσεων του τόπου μας, στην επικοινωνία και στην κοινωνική συνοχή των κατοίκων, καλλιεργώντας κλίμα συναδελφικότητας και αλληλεγγύης μεταξύ των και κυρίως ενισχύοντας το αίσθημα αγάπης προς την αξιαγάπητη γενέτειρά μας. Παράγοντες σπουδαιότατοι για την ζωντάνια και πρόοδο του τόπου μας, αλλά και της Πατρίδος μας.

gn

Το Δ. Σ. εκφράζει τις ευχαριστίες του, σε όλους όσους παραβρέθηκαν, οι οποίοι κατ΄ αυτόν τον τρόπο, παρείχαν την απαραίτητη ηθική και οικονομική στήριξη στους ανθρώπους του Δ. Σ.

Ευχαριστεί ακόμα, την Δήμητρα Π. Ρούνη – Παντελοπούλου, η οποία προσέφερε την Βασιλόπιτα και τα ποτά, εις μνήμη του συζύγου της, Γεωργίου ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, του ανθρώπου εκείνου που αγαπούσε το χωριό μας και που τόσο νωρίς έφυγε από κοντά μας. Ευχαριστεί ακόμη τον Περικλή Π. Σιαβελή για την προσφορά μέρους των εδεσμάτων (τυρόπιτες), καθώς  και τις κ. Καλλιόπη και Σταυρούλα Ιωάννου Σιαβελή  και τον Άγγελο ΜΠΟΡΑ, για τη δωρεά τους στο Σύλλογο.

gf

Κλείνοντας, χαιρετίζουμε και καλωσορίζουμε στην κοινωνία του τόπου μας, τρία (3) ακόμη νέα μέλη που εγγράφηκαν στο Σύλλογό μας, την Εύη, την Μαρία και το Στράτο.

Χρόνια Πολλά, με υγεία και ευτυχία σε όλους.

rehr

dv

sdbs

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio