Εκδόθηκε το ημερολόγιο του Πολιτιστικού Συλλόγου της Αγίας Σοφίας Κυνουρίας

Τετ, 25/12/2019 - 16:38
Image

«Μπορείς να κοιτάς μία φωτογραφία για μια εβδομάδα και να την ξεχάσεις μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Μπορεί πάλι, να κοιτάξεις μία φωτογραφία για λίγα δευτερόλεπτα και να την θυμάσαι για όλη σου τη ζωή»

Στοχεύοντας στην ενδυνάμωση του αισθήματος της αγάπης και της νοσταλγίας για τον τόπο μας, αλλά και για την οικονομική του ενίσχυση, ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού μας, εν όψει του ερχομού της νέας χρονιάς, κυκλοφόρησε ένα πολύ όμορφο 13σέλιδο Ημερολόγιο τοίχου.

Το ημερολόγιο κοστίζει 8,00 € και έχει ως θεματολόγιο τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας και σκηνές από την καθημερινή ζωή του χωριού.

Όσοι θέλουν να το προμηθευτούν, μπορούν να απευθυνθούν στα μέλη του Δ. Σ. του Συλλόγου, στο καφενείο, καθώς και κατά την τελετή της κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Σχολείο, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 12.00.

Σε ορισμένους απόδημους του εξωτερικού (που παγίως επιθυμούν την αποστολή του), το έχουμε στείλει ταχυδρομικώς.

Επίσης, όσοι άλλοι θέλουν να το προμηθευτούν, ας επικοινωνήσουν με οιονδήποτε τρόπο μαζί μας, ώστε να τους το στείλουμε.

Το ημερολόγιο τύπωσε, ο συμπατριώτης μας Γεώργιος Παν. Ρούνης, ο οποίος διατηρεί ανάλογο κατάστημα στην οδό Αταλάντης στην Τρίπολη, προσφέροντας μάλιστα σημαντική έκπτωση στην παραπάνω εργασία.

Το Δ. Σ. του Συλλόγου μας, εκφράζει τις ευχαριστίες του.

ΠΗΓΗ: agiasofiablog.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio