Εκδήλωση στην Μελιγού για την Β' Εθνοσυνέλευση (pics,vid)

Fri, 03/05/2019 - 19:28

Εκδήλωση " Η Μελιγού στην Β' Εθνοσυνέλευση" διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μελιγούς στην κεντρική πλατεία του χωριού, την Πέμπτη 2 Μαΐου.

Στην έναρξη της εκδήλωσης, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση, ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη.

Πραγματοποιήθηκε παρουσίαση παραδοσιακών χορών και τραγουδιών, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο που έψαλλαν όλοι οι παρόντες μαζί στραμμένοι στην προτομή του  Ήρωα του 1821.

 

Comments

Submitted by Μελιγιωτης on Sat, 04/05/2019 - 00:21 Permalink

Και η Δημοτική Αρχή.... έλαμψε δια της απουσίας της....
Μάλλον η Μελιγού είναι κοινότητα εκτός Δήμου Βόρειας Κυνουρίας....

Submitted by Anonymous on Sat, 04/05/2019 - 15:07 Permalink

Τη λέτε ωρέ παιδιά.Εδώ δεν έχουν αφήσει γάμους ,κηδείες,πανηγύρια,η πρόσκληση τους πείραξε.Άλλωστε ανακοίνωση υπήρχε στα τοπικά ΜΜΕ..Μάλλον μυρίζει μπαρούτι στην Μελιγού και δεν πατάνε το πόδι τους.Γιατί άραγε?

Submitted by Anonymous on Sat, 04/05/2019 - 16:30 Permalink

Αγαπητά δαλιανοκαμπυλακια, τελευταία δεν ασχολείστε και πολύ με το προσφιλές σας σπορ της ανώνυμης Λασπολογίας. Γιατί? Μήπως έχετε όλα επιστρατευτεί για να ταξετε προσλήψεις με σκοπό την ψήφο? Έχετε όλα βγει στο δρόμο με τα μηχανάκια? Μήπως κάτι δε σας βγαίνει? Πολλά τα σκαμπιλια Ε?.....Μας λείψατε πάντως....

Submitted by anonymos on Sat, 04/05/2019 - 18:07 Permalink

Ο Καμπύλης δε σου φταίει σε τίποτα,ούτε μπορείς να τον κατηγορήσεις για κάτι. Κάνε αυτοκριτική και άφησε ήσυχους τους άλλους.Η ημερομηνία των εκλογών εξ' άλλου είναι κοντά.Λίγο υπομονή και θα τελειώσουν όλα.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio