Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος 2018

Δευ, 23/07/2018 - 19:03
Image

Ταινίες που ξεχώρισαν τη χρονιά που πέρασε στη γνωστή γωνιά του αγροκηπίου Καρυτσιώτη, στο Άστρος, αλλά και στις πλατείες χωριών του Δήμου μας.

Πρόγραμμα  Καλοκαιρινών Προβολών στο αγροκήπιο Καρυτσιώτη   στο Άστρος 

ΤΕΤΑΡΤΗ 25 /07  9:15  μμ

«I, Tonya»

Χωρα : ΗΠΑ ,  Έτος:2017 Σκηνοθέτης: Γκρεγκ Γκιλέσπι

Όσκαρ και χρυσή σφαίρα  Καλύτερου Β’ Γυναικείου Ρόλου

H Τόνια Χάρντινγκ κυριάρχησε στον πάγο με απαράμιλλη χάρη. Κυριάρχησε και στις επικεφαλίδες των εφημερίδων για τελείως διαφορετικό λόγο. Η εξωφρενική, αληθινή ιστορία της Αμερικανίδας πρωταθλήτριας η οποία κατηγορήθηκε για τη μεγαλύτερη συνωμοσία στην ιστορία του αθλητισμού

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 01/08 9:15 μμ

«Τα Παράπονα στο Δήμαρχο»

Χώρα:  Ιταλία , Έτος: 2017 Σκηνοθέτες: Φικάρα& Πικόνε

Οι κάτοικοι μιας πόλης αγανακτισμένοι με τα σκάνδαλα και τις καταχρήσεις του επί χρόνια δημάρχου τους, ψηφίζουν έναν καινούργιο ο οποίος υπόσχεται να διοικήσει με τιμιότητα. Σύντομα όμως θα ανακαλύψουν ότι οι αλλαγές και ή νομιμότητα έρχονται με θυσίες. Αρνούμενοι να ξεβολευτούν θα κάνουν τα πάντα για να τον διώξουν.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  10/08  9:00  μμ

«Οδύσσεια»

Χώρα: Γαλλία , Έτος 2017 Σκηνοθέτης: Ζερόμ Σαλ

Η οδύσσεια του Κουστώ του μεγαλύτερου θαλασσοπόρου του 20ου αιώνα από τη Μεσόγειο και τη Νότιο Αφρική μέχρι την Ανταρκτική, με το θρυλικό σκάφος “Καλυψώ” και όλες οι συγκρούσεις και τα πάθη εντός και εκτός ταξιδιού, περιγράφονται σε μια μαγευτική ταινία που θα συγκινήσει και θα εντυπωσιάσει..

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   17/08 9:00 μμ 

« Ciao Amore… Dalida»

Χώρα: Γαλλία.   Σκηνοθέτης:  Λιζα Αζουέλος

Από τη γέννησή της στο Κάιρο το 1933 ως την πρώτη συναυλία της στο θέατρο Olympia στο Παρίσι μέχρι τη διεθνή επιτυχία του «Gigi L’ Amoroso».  Η ζωή   της Δαλιδά, της μεγάλης ντίβας της ευρωπαϊκής μουσικής μιας  αντισυμβατικής γυναίκας που έζησε σε μια συμβατική εποχή, μιας γυναίκας που  γεννήθηκε για να γίνει σταρ.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 22/08   9:00  μμ

«Μαζί ή Τίποτα»

Χώρα: Γερμανία- Γαλλία  Ετος: 2017 

Σκηνοθέτης: Φατίχ Ακίν

Η ζωή της Κάτια καταρρέει όταν ο κουρδικής καταγωγής άντρας και ο μικρός γιος της σκοτώνονται σε βομβιστική επίθεση. Προσπαθώντας να συνέλθει, θα βρεθεί μάρτυρας στη δίκη δύο υπόπτων νεοναζί, για τους οποίους όμως δεν υπάρχουν ατράνταχτα ενοχοποιητικά στοιχεία.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ  29/08  9:00 μμ 

«Κάιρο Εμπιστευτικό»

Χώρα: Σουηδία Δανία Αίγυπτος  Ετος: 2017  Σκηνοθέτης: Ταρίκ Σαλέχ

Λίγες εβδομάδες πριν την Αιγυπτιακή Επανάσταση, ο Νορέντιν, αξιωματικός της διεφθαρμένης αστυνομίας του Κάιρο, ερευνά το θάνατο μιας νεαρής. Αυτό που αρχικά έμοιαζε με έγκλημα πάθους, φτάνει σε διαπλοκή μέχρι την ελίτ της εξουσίας. Ο Νορέντιν θα σπάσει τους κανόνες για να αποδοθεί δικαιοσύνη, θα έρθει σε σύγκρουση με το σύστημα αλλά και με τον ίδιο του τον εαυτό.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 05/09   9:00  μμ

«Πολυξένη: Μια ιστορία από την Πόλη»

Χώρα: Ελλάδα   Σκηνοθέτης: Δώρα Μασκλαβάνου

Έτος: 2017

Ένα ζευγάρι επιφανών Κωσταντινοπολιτών, υιοθετούν μια ορφανή ελληνοπούλα, απ’ τον “άγιο” τόπο της καταγωγής τους. Της προσφέρουν ένα ισχυρό όνομα και επιζητούν την αφοσίωσή της στα γηρατειά τους. Έτσι, το 1957, η 12χρονη τότε Πολυξένη, αποχωρίζεται αναγκαστικά το μικρότερο αδερφό της στο ορφανοτροφείο και ξεκινά μια νέα ζωή με άριστες προδιαγραφές. Μορφώνεται, ονειρεύεται και διεκδικεί τη ζωή, χωρίς να μπορεί να υποψιαστεί και να διαχειριστεί το σχέδιο εξόντωσης που στήνεται πίσω απ’ την πλάτη της με στόχο την κληρονομιά της. Το κορίτσι «λεία», ζει για πάντα, με την αθωότητα της παιδικής της ηλικίας. Ερωτεύεται τον Κερέμ  αναγνωρίζοντας σ’ αυτόν την κοινή μοίρα του ταπεινού, μοναχού ανθρώπου. Μια άνιση, απαγορευμένη και αδιέξοδη αγάπη, που γκρεμίζεται βίαια.  Και η ΠΟΛΥΞΕΝΗ –πολύ ξένη- θυσιάζεται ανελέητα στο “πανηγύρι της ματαιοδοξίας” ενός περιβάλλοντος αθλίων ανθρώπων.

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio