Τον Γιώργο Παπασταματάκη στην Αρκαδία ανακοίνωσε ο Τατούλης

Tue, 30/04/2019 - 20:21

Την υποψηφιότητα του κ. Γιώργου Παπασταματάκη στην Αρκαδία με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Τρίτη 30 Απριλίου 2019.
«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση καλωσορίζω στο συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου το Γιώργο Παπασταματάκη, μια σημαντική προσωπικότητα και έναν έμπειρο γιατρό, ο οποίος θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθειά μας στην Αρκαδία και την Πελοπόννησο. Η εμπειρία του και οι γνώσεις του αποτελούν πολύτιμα εφόδια για τη βελτίωση των ζητημάτων δημόσιας υγείας στην Πελοπόννησο. Του εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.
Από την πλευρά του ο κ. Παπασταματάκης δήλωσε «Mε τιμά ιδιαίτερα η πρόσκληση του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη να ενταχθώ στη Νέα Πελοπόννησο. Αποδέχτηκα την πρόταση γιατί πιστεύω σε αυτόν. Προσωπικά θα προσφέρω στην εμπειρία μου σε θέματα δημόσιας Υγείας».

Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό
Παπασταματάκης Γεώργιος
Χειρουργός
Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Δελτίο Τύπου

Comments

Submitted by Τατουλικός on Tue, 30/04/2019 - 23:43 Permalink

Ωχ....... Χειρουργεία πεδίου μάχης διαισθάνομαι..... Πέτρο βάλε και αναισθησιολόγο στο τιμ. Να νιώσουν λιγότερο τον πόνο !!!!!!

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio