Την υποψηφιότητα της Γιάννας Κωτσάκου στην Αρκαδία ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

Πέμ, 25/04/2019 - 09:09
Image

Την υποψηφιότητα της κας Γιάννας Κωτσάκου με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στην Αρκαδία στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε την Τετάρτη 24 Απριλίου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση καλωσορίζω τη Γιάννα Κωτσάκου στη Νέα Πελοπόννησο, η οποία θα ενισχύσει την προσπάθειά μας στην Αρκαδία και στην Πελοπόννησο. Η πολύτιμη εμπειρία και επαφή της με τους κτηνοτρόφους λόγω της ενασχόλησής της με την κτηνιατρική αποτελεί σημαντικό εφόδιο. Της εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα».

Η κα Κωτσάκου σε δήλωσή της ανέφερε:

«Με μεγάλη τιμή αποδέχτηκα την πρόσκληση του Πέτρου Τατούλη να ενταχθώ στη Νέα Πελοπόννησο. Θεωρώ ότι σαν κτηνίατρος θα μπορέσω να βοηθήσω τους κτηνοτρόφους και να προσφέρω μία χείρα βοηθείας στο επάγγελμά τους που μαστίζεται από την κρίση. Άλλωστε ήδη η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο πλαίσιο της εκπλήρωσης του κοινωνικού και αναπτυξιακού της σκοπού σχεδιάζει και υλοποιεί, εξειδικευμένες δράσεις για την ενίσχυση των μικρομεσαίων παραγωγών και κτηνοτρόφων. Πιστεύω ακράδαντα ότι με τη Νέα Πελοπόννησο μπορούμε να προσφέρουμε κάτι παραπάνω στην κτηνοτροφικό τομέα όσον αφορά το παραγωγικό κομμάτι και το κομμάτι της προώθησης των προϊόντων».

Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό σημείωμα

Η Γιάννα Κωτσάκου γεννήθηκε στην Τρίπολη. Είναι κόρη του Διαμαντή Κωτσάκου, που ήταν και εκείνος κτηνίατρος. Έχει σπουδάσει Κτηνιατρική στο Πανεπιστήμιο Μεσσίνας. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στον κλάδο του Μάρκετινγκ και Οικονομικού Μάνατζμεντ. Αυτή την εποχή βρίσκεται στη διαδικασία περαίωσης και του δεύτερου μεταπτυχιακού της με τίτλο: Διασφάλιση Ποιότητας.

Μιλάει άπταιστα ιταλικά, και αγγλικά και γαλλικά. Είναι εκλεγμένο μέλος στον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο, παράρτημα Πελοποννήσου, εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερυθρού Σταυρού στην Τρίπολη.

Είναι κάτοικος Τρίπολης, ιδιώτης, ασχολείται με τα κοινωνικά και φιλανθρωπικά δρώμενα της πόλης.
Εδώ και δώδεκα χρόνια βρίσκεται στο πλευρό των κτηνοτρόφων καταγράφοντας και συνεισφέροντας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio