Τατούλης για Πολάκη και Κέντρο Υγείας Άστρους: «Μαυρογιαλούρος πολιτικός των περασμένων εικοσαετιών»

Πέμ, 15/11/2018 - 14:34
Image

Τη σφραγίδα Πέτρου Τατούλη φέρουν τα Κέντρα Υγείας Άστρους, Μεγαλόπολης και Γαργαλιάνων

Έκπληκτοι διαβάσαμε την ανακοίνωση του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Πολάκη σχετικά με τα Κέντρα Υγείας Άστρους, Μεγαλόπολης και Γαργαλιάνων, η οποία θυμίζει «Μαυρογιαλούρο πολιτικό των περασμένων εικοσαετιών».

Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι τα έργα αυτά τα μελέτησαν και τα ωρίμασαν οι υπηρεσίες της Περιφέρειας και έχουν ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοπόννησος 2014 – 2020 με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, ο οποίος και εξασφάλισε τη χρηματοδότησή τους.

Το ίδιο έχει άλλωστε συμβεί στα έργα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του συνόλου των δομών υγείας σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου, είτε αφορά τα μεγάλες νοσοκομειακές μονάδες, όπως της Καλαμάτας, της Σπάρτης, της Κορίνθου, του Ναυπλίου, του Άργους, είτε αφορά Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία.

Τονίζουμε στον κ. Πολάκη ότι θα καλό θα ήταν να κοιτάξει τα του οίκου του, γιατί η Πελοπόννησος έχει πολίτες ενημερωμένους και υπεύθυνους, οι οποίοι γνωρίζουν ποιος πραγματικά ασχολείται, εξασφαλίζει χρηματοδοτήσεις και υλοποιεί ολοκληρωμένα έργα προς όφελός τους.

Η Πελοπόννησος διαθέτει άλλη κουλτούρα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τη συμπεριφορά του, που συνεχώς εκθέτει τον πολιτικό κόσμο και τους θεσμούς. Ασχολούμαστε μαζί του τελευταία φορά, γιατί στην Πελοπόννησο δεν υπάρχουν «οπλοφόροι ή κουμπουράδες». Υπάρχει πολιτικός πολιτισμός, υπάρχει συνεννόηση και εμπιστοσύνη με τους πολίτες, που στηρίζουν την πολιτική και το έργο μας.

Δελτίο Τύπου

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio