Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης "Πρωτοβουλία Αλλαγής" (pics,vid)

Tue, 30/04/2019 - 23:54

Το βράδυ της Τρίτης στην κεντρική πλατεία του Άστρους πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης του Γιώργου Καμπύλη  «Πρωτοβουλία Αλλαγής».

Ο κύριος Καμπύλης στην ομιλία του έκανε λόγω για έλλειψη διαφάνειας στον δήμο καθώς κατηγόρησε την απερχόμενη αρχή ότι δεν έχει κάνει οικονομικό απολογισμό τα τελευταία 2 χρόνια.

Ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν, ιδιαίτερα τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους κάνοντας  ιδιαίτερη μνεία στην παρουσία του Ανδρέα Λυκουρετζου ευχαριστώντας τον δημόσια για την στήριξη του.

Στα εγκαίνια βρέθηκαν επίσης οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γιώργος Μπακούρης,Χρήστος λαμπρόπουλος,Δήμήτρης Λαλουδάκης,Γιάννης Κατσίρης και Αικατερίνη Αδάμη,Τέλος αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του Δημήτρη Κατσή.

Video

Comments

Submitted by Anonymous on Wed, 01/05/2019 - 00:55 Permalink

Βρε παιδιά σίγουρα μιλάμε για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου ενός συνδυασμού που θα διεκδικήσει την διαχείριση του ευρύτερου Δήμου Βόρειας Κυνουρίας; Γιατί βλεποντας τις φωτογραφίες δεν μπορεί να μην σχολιάσει κάνεις πως οι μισοί από τους παρευρισκόμενους είναι ειτε άγνωστοι είτε ανθρωποι που, αν και ψηφιζουν στο Άστρος, ζουν, εργάζονται και μεγαλώνουν τα παιδιά τους αλλού ... τροφή για σκέψη ...

Submitted by Anonymous on Wed, 01/05/2019 - 01:47 Permalink

Χαλβας, Στράτης, Ανδρέας κλποι συγγενείς. Αυτούς που έστειλε ο λαός σπίτι τους παλεύουν να μπουν από το παράθυρο. Θα πάρουν για άλλη μια φορά την απάντησή που τους πρέπει.

Submitted by Anonymous on Wed, 01/05/2019 - 06:53 Permalink

Ο κύριος καμπύλης πρώτα πρέπει να βγει και μετά να χαρακτηρίσει την νυν δημοτική μας αρχή απερχόμενη. ......Με τους νεκροθάφτες του Δήμου μας που πας παλικάρι μου. .....

Submitted by Γατάκι on Wed, 01/05/2019 - 07:08 Permalink

Γατάκια μετά την παρουσία εχθές λυκουρετζου- Λαμπρόπουλου- κατσιρη και τις φωτογραφίες τους που εσείς θέλετε να προβάλλονται είναι φανερη η στήριξη της ΝΔ και επίσημα. Αυτά που διαδίδεται ότι δήθεν είστε ανεξάρτητοι είναι δικαιολογίες. ΛΥΠΆΜΑΙ ΑΛΛΆ ΧΆΣΑΤΕ ΝΔ δεν ξανά ψηφίζει ο κόσμος ΤΈΛΟΣ. Εάν είχατε ελπίδα εχθές χάθηκε με την παρουσία του αποτυχημενου Λυκουρετζου- Λαμπρόπουλου. Τα φιλιά μου.

Submitted by Anonimous on Wed, 01/05/2019 - 12:11 Permalink

Ρε παιδιά τι λόγος ήταν αυτός του Καμπύλη ανατριχιασα ο άνθρωπος δεν το έχει και θέλει να διεκδικήσει και το Δήμο άσε από λαό κοσμοπλημμύρα χαχαχα Μαντά πάλη περίπατο θα κάνεις

Submitted by eponymos on Wed, 01/05/2019 - 13:43 Permalink

Γιατί τραβάτε ζόρι κύριοι του 60%. Δείξτε ο έργο σας κι αφήστε τους χαρακτηρισμούς.Εξ άλλου εννιά χρόνια ότι είχατε να δώσετε το δώσατε. Ευτυχώς υπήρχε και η περιφέρεια και σας έκανε τα έργα, διαφορετικά χαιρετίσματα.Μην ποντάρετε να πάρετε εκλογές με μαύρη προπαγάνδα χρησιμοποιώντας ονόματα και κουταμάρες. Οι προκάτοχοι άφησαν έργο είτε σας αρέσει είτε όχι. .....Καθαρίστηκαν τα χωριά τώρα το Πάσχα;

Submitted by anonymos on Wed, 01/05/2019 - 14:24 Permalink

Διαβάζοντας στην εφημερίδα του συνδυασμού < << Πρωτοβουλία αλλαγής >>> είδα πως ο τελευταίος οικονομικός απολογισμός είναι του 2016, ο οποίος έκλεισε με έλλειμμα-531.318,22. Είναι αλήθεια αυτό; Πιστεύω πως πρέπει να απαντηθεί!

Submitted by Anonymous on Wed, 01/05/2019 - 18:01 Permalink

Eponymos τα λες καλύτερα από τον καμπύλη.. κατέβα εσύ, Γιατί αυτό το πράμα δεν παίρνει εκλογές ούτε σε πολιτιστικό Σύλλογο...

Submitted by anonymos on Wed, 01/05/2019 - 19:48 Permalink

Τα όποια σχόλια δεν πρέπει να περιέχουν κακοήθειες , ονόματα και ασχήμιες.Αν κάποιοι κομπλεξικοί έχουν προβλήματα να τα λύσουν αλλού και με άλλο τρόπο.Τα προεκλογικά σχόλια πρέπει να στηρίζονται σε επιχειρήματα , στοιχεία και γεγονότα για να βοηθούν έστω και ανώνυμα την όποια εικόνα ΄ή το όποιο θέμα!

Submitted by Anonimous on Wed, 01/05/2019 - 20:24 Permalink

Παλι στα λαγούμια τους θα μπουν Χ** Σ**και Αντρέας ρε που ήταν αυτός που ήρθε στο αστρος να μας υποδείξει τι θα ψηφίσουμε πέντε χρόνια είναι θα περάσουν ΥΠΟΜΟΝΗ. χαχαχαχαχα

Submitted by eponymos on Wed, 01/05/2019 - 21:41 Permalink

Εσύ το βιολί σου, με τη μαύρη προπαγάνδα σου είπα δεν κάνεις τίποτα.Τι σου φταίει ο Αντρέας; Καταλαβαίνω το επίπεδό σου! Να χρησιμοποιείς επιχειρήματα και πεπραγμένα αν έχεις και αντέχεις, τα άλλα που γράφεις είναι τρίχες!

Submitted by Anonymous on Wed, 01/05/2019 - 23:00 Permalink

Τρόμαξε κόσμος με την δυναμική της Τρίτης. Τα καλύτερα έρχονται γιαυτό μην εκτίθεσθε με τόσο πανικό στα σχόλια. Βγάζετε πολύ άγχος...

Submitted by Anonymous on Wed, 01/05/2019 - 23:47 Permalink

Μιλαμε για αγχος. Τρομαξε ο Μαντας! Μετα απο αυτη την συγκεντρωση μπορει να μην κατεβασει..Το σκεφτεται σοβαρα.! Που να παει ο Μαντας και με ποιον αφου ολη η αφροκρεμα ειναι με τον Καμπυλη!!!
ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ... ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΣΑ ΕΚΟΨΑΝ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ..

Submitted by Anonymous on Thu, 02/05/2019 - 01:26 Permalink

Που πας ρε καραμητρο με τα βαρίδια της δεξιάς!! Τους έχουν κάνει πέρα όλοι, και εσείς τους μαζεύετε και καμαρώνεις κιόλας!!

Submitted by ANONYMOS on Thu, 02/05/2019 - 07:37 Permalink

Του Καμπύλη δε μπορείτε να του προσάψετε τίποτα. Άλλοι έχουν βαρίδια και προσπαθούν με κουταμάρες να δικαιολογηθούν και να διεκδικήσουν τη νίκη κάτι που γνωρίζουν καλά πως με λασπολογίες δε γίνεται. Πάντα είχε σταθερή και εποικοδομητική θέση ο Καμπύλης. Εσείς δείξτε το έργο σας και τα πεπραγμένα σας για να πείσετε. Θα έχουμε και συνέχεια.

Submitted by ΠΟΝΤΙΚΙ on Thu, 02/05/2019 - 08:40 Permalink

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΤΑ!!!!
Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ -530.000 ΕΥΡΩ
Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ....ΓΙΑΤΙ
Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018 ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ.....ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΕΧΕΙ !!!!!
ΠΡΟΣΤΙΜΟ 300.000 ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ, ΥΠΟΛΟΙΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΚΟΜΗ 3.500.000 ΕΥΡΩ.
ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΜΑΝΤΑ-ΣΚΑΝΤΖΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ.

Submitted by Anonimous on Thu, 02/05/2019 - 09:37 Permalink

Ρε καμπύλη αργείς πολύ να ανακοινώσεις τον κοντό επιχειρηματια από Αθήνα μεριά χαχαχα θα πέσουν τα τσιμέντα

Submitted by Anonymous on Thu, 02/05/2019 - 12:13 Permalink

Κ.Γιωργο σας έχουν πει ποτέ οτι οι μ@λ#@ες επιστρεφονται....?

Αν δεν έχετε αυτήν την στοιχειώδη γνώση τότε θα την μάθετε από την ταπεινωτικη ήττα σας στις 26 Μαΐου

ΜΌΝΟ ΑΥΤΟ

Η δημοτική αρχή είναι απερχόμενη, τελειώνει η θητεία της έτσι κι αλλοιώς. Όσο για τους νεκροθαύτες που λες, τον Δήμο τον έστειλε στο νεκροταφείο η σημερινή και η προηγούμενη Δημοτική αρχή. Ας βγήκε να μιλήσετε εάν έχετε το θάρρος με τους πολίτες όλων τω χωριών. Να τους πείτε τα έργα που κάνατε για το κάθε χωριό. Βγάλατε φυλλάδιο με έργα 2000 και 3000 χιλιάδων ευρώ και πιστεύετε ότι τους πείσατε. Η αλλαγή δεν είναι μακριά.

Submitted by ag. petros on Thu, 02/05/2019 - 16:01 Permalink

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ.. ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ, ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.. ΑΛΛΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.. ΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΑΣ ΕΚΕΙ... Ο ΝΙΚΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ .. ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΕΛΑΤΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΣΑΝΟ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΑΣ .. ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ

Submitted by Anonymous on Thu, 02/05/2019 - 16:08 Permalink

ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ , ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ , ΔΕΝ ΔΩΣΑΝΕ ΠΟΤΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ .. ΤΑ CAPITAL CONTROL, H MEΙΩΜΕΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.. ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΒΟΥΝΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΟΤΑΝ ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΝΙΓΟΝΤΑΝ..ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ. ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ

Submitted by ΕΝΕΡΓΗ ΠΟΛΙΤΗΣ on Thu, 02/05/2019 - 20:10 Permalink

Μην ξεχναμε ολοι οτι σε προσφατη δημοσκοπηση υπαρχει κι ενα ποσοστο 30% αναποφασιστων πολιτων δεν θεωρω οτι το αποτελεσμα των εκλογων φαινεται παντα απο το ποσο κοσμο εχουν τα εγκαινια καθε συνδυασμου γιατι ο κοσμος φοβαται να εκδηλωθει γιατι και στα εγκαινια του αλλου συνδυασμου ιδιο κοσμο θα χει..το αποτελεσμα φαινεται απο το ποσο εχει βοηθηθει καποιος απο εναν ανθρωπο και κατα ποσο θελει να βοηθηθει αν αλλαξει γνωμη απο αυτον..μεχρι στιγμης γιατι ειμαι κι εγω ενεργη πολιτης της περιοχης ο δημαρχος Μαντας εχει βοηθησει παρα πολυ στον τομεα της απασχολησης μιας και η περιοχη μας ειναι τελευταια στα επιπεδα ανεργιας και αυτο δειχνει οτι βλεπει με μια καλη ματια το μελλον του τοπου...
οπως και ο κ.Καμπυλης επισης εχει βοηθησει μεσω προγραμματων πολλους πολιτες και αυτος βλεπει παλι με καλη ματια απλα καλο θα ηταν τοσο υποψηφιοι ολων των συνδυασμων οσο και γενικα υποστηρικτες να μην αλληλοφαγωνονται..
.ο Δημος μας κι εμεις σαν πολιτες δεν θελουμε ουτε πολλα λογια....θελουμε ενα τοπο οπου θα μπορει να διαβιωσει κι επιβιωσει καποιος με αξιοπρεπεια αλλα να υπαρχουν και ισοτιμα δικαιωματα ολων των χωριων του Δημου μας..Ο ορεινος ογκος εχει αφεθει στην μοιρα του..απιστευτες καταστροφες και απιστευτες δομες κλειστες οπως και στον πεδινο ογκο με δρομους καρμανιολες και δεν νομιζω οτι για αυτο φταει ουτε ο τωρινος Δημαρχος μα ουτε και θα τα βελτιωσει αν εκλεγει ο ιδιος η καποιος αλλος οταν οι εκπροσωποι του Δημου δεν εχουν την βοηθεια της Περιφερειας...ωραια ο δρομος Κατω Δολιανων κι παρακαμψη του αλλα ο παλιος τι θα γινει?ειναι γεματος λακουβες ειδικα στο υψος που ενωνει την διασταυρωση επανω στο γεφυρι του Τανου που ολο το καλοκαιρι περνα πληθος επισκεπτων για να κατεβει στο παραλιακο τμημα του Δημου μας ...επισης στην επαρχιακη οδο Αστρους Παραλιου Αστρους απο την πλευρα της Γλυφαδας επισης κι απο εκει περνουν επισκεπτες απο αργολιδα κλπ επισης εντος Αστρους που ολο τον χρονο εχει συνεχομενη κινηση ακομα και στο κεντρο κανουν τραμπαλλα καθε μερα τα αυτοκινητα και οπως ξανατονιζω η Περιφερεια εχει την ευθυνη και πρεπει να μεριμνησει..
απο εκει κι επειτα καντε εναν ομορφο αγωνα γιατι ο κοσμος εχει αρχισει και κουραζεται και τον ακουω καθε μερα κι εγω......μην εξευτελιζετε καποιοι υποψηφιοι ολων των συνδυασμων μιλω και για καινουργιους και παλιους τους κεντρικους σας υποψηφιους οπως ειναι ο Μαντας ο Καμπυλης ο Βεκιαρης και παει λεγοντας....γιατι ετσι θα φτασει κανα ποσοστο αποχης απο τις καλπες κανα 20% και θα τρεχετε....κι επισης αυτα τα φαινομενα σε ολα τα χωρια μας εδω...
ολοι θυμουνται τον εθελοντισμο και ολα ωραια κι ολα καλα μονο κατα την διαρκεια εορτων η εκλογων η γενικα κατι πρεπει να ειναι..
δηλαδη καθημερινα δεν υπαρχει εθελοντισμος?...μονο εθελοντες γκρινιαρηδες οι περισσοτεροι!!!
ζητας να μην υπαρχουν σκουπιδια αγαπητε πολιτη??καδους ανακυκλωσης και κανονικης χρησεως καθε μερα καθαροι καθε πρωι να πας να τους ξαναγεμισεις ειναι..πας?οχι!παρκινγκ τοσο σε αστρος και σε παραλιο ετοιμα να βαλεις το αμαξι σου..πας?οχι...
πεντακαθαρες ακτες εχεις?ναι....αλλα τον καθε επισκεπτη που βλεπεις να αφηνει φαγητα ...γοπες σακουλες πλαστικα απο καφεδες λες α ειναι επισκεπτης δεν πιανεται?αδεσποτα χαμος οταν τα αφηνουν λες ε και τι να τα κανανε στις πολεις και μολις ενας ντοπιος καλεσει ειδικο ανθρωπο να τα μαζεψει για να εχουν ενα σπιτικο να φανε λες τον εγκληματια....ασε πας στα ορεινα και βγαζεις σελφι μονο κατι δεντρα κατι λουλουδια και τον δρομο που δεν θα μπορεις σε λιγο καιρο να πας καν στο ορεινο εξοχικο σου δεν τον βγαζεις να κινητοποιησεις κοσμο...και μετα πισω απο μια καρεκλα κι ενα πληκτρολογιο λες βρωμολοχιες και τα σχετικα......
.κοιτατε να στηριξουμε ολοι τουτο τον τοπο λεω εγω και να αφησουμε τα εγω εκανα το αλλο το παραλλο.....
ας βαλουμε λιγο μυαλο παραπανω και ας αναλογιστουμε τι θελει ο τοπος περα απο επισκεπτες που καλα κανουν και μας τιμαει που μας εμπιστευονται
αλλα στο μεταξυ μας θελουμε δουλεια ακομα πολυ δουλεια
αγαπω τον τοπο μου και πιστευω υπαρχουν κι αλλοι σαν εμενα αλλα δεν βγαινουν μπροστα...δεν φοβουνται....ειναι για δεν τους αφηνει η αγαστη επιθυμια για καρεκλα πολλων....
.γιατι ο τοπος μας δεν λειτουργει με καρεκλες....και δηθεν εθελοντισμους..
θελει κλειστα στοματα και σκληρη δουλεια.....
για αυτο κι αυτος που θα κερδισει σε αυτες τις εκλογες θα ναι αυτος που θα μπορει να δουλευει σκληρα η θα το εχει αποδειξει αν εκλεγει ο υπαρχων Δημαρχος η να το αποδειξει αν εκλεγει αλλος συνδυασμος....οχι με λογια αλλα με πραξεις...
ειρηνη ημιν αδερφια!!!

Submitted by Wik..... on Fri, 03/05/2019 - 23:19 Permalink

Προς troll και antitroll.....Fake news και antiface news. Tρελαμένους και λογικούς....: Παράξενα τα γούστα και οι εκτιμήσεις σας... Κρίνετε π.χ. τη δυναμική ή τη δυνατότητα κάποιου, οποιουδήποτε συνδυασμού με το αν υπήρχε κόσμος ή όχι στα εγκαίνια των εκλογικών τους κέντρων... Αφ΄ ενός έχουν περάσει προ πολλού οι εποχές των μεταφερομένων και είμαστε στους καιρού των έστω και αργά σκεπτόμενων. Έχουν παρέλθει οι εποχές των λογοκόπων,λογοπλόκων,λογοκλόπων και λοιπών -πλόκων . Έχω βρεθεί σε εγκαίνια καταστήματος μεταξύ ιδιοκτήτου κι υπαλλήλων σε θέση γωνία όπως λέμε. Πρώτη εκτίμηση ; Άντε σε κάνα δυο μήνες το μαγαζί θα κλείσει... Όχι μόνο δεν έκλεισε, αλλά έκλεισαν οι ανταγωνιστές του κι αυτό απλώθηκε και με υποκαταστήματα. Αφήστε λοιπόν ν ακούσουμε προγράμματα εφικτά και υλοποιήσιμα, κεντρικές ομιλίες και αντιδράσεις ή θέσεις χωρίς τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα , και ύστερα τα ματαξαναλέμε !!!

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio