Συνάντηση Κουρουμπλή με Μαντά

Sat, 30/03/2019 - 20:07

Η συνάντηση κ. Κουρουμπλή με τον κ. Τατούλη και οι επισκέψεις στα δημαρχεία Τρίπολης και Βόρειας Κυνουρίας Τελευταίος «σταθμός» στη σημερινή περιοδεία του Βουλευτή, τ. Υπουργού και υποψήφιου Ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν η επίσκεψη του στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη.

Οι δύο άντρες αναφέρθηκαν στη φιλία που τους δένει εδώ και πολλά χρόνια και τέθηκαν επί τάπητος θέματα που απασχολούν όλη την περιφέρεια της Πελοποννήσου. Τον κ. Κουρουμπλή συνόδευε ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Γιώργος Παπαηλιού. Νωρίτερα, κ. Κουρουμπλής επισκέφτηκε το δημαρχείο και τον δήμαρχο Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή συζητώντας για καίρια ζητήματα που απασχολούν την πόλη και θέματα αλλά και για έργα που έχει εξασφαλίσει ο δήμος σε συνεργασία με την κυβέρνηση.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής παραχώρησε συνέντευξη Τύπου σε τοπικά μέσα ενημέρωσης της Αρκαδίας και, αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του για την 26η Μαΐου, υποστήριξε ότι «πρέπει όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ να κινητοποιηθούμε. Αντίπαλός μας είναι μόνο η αποχή και χρειάζεται να αυξηθεί η συσπείρωσή μας» ενώ χαρακτήρισε ως «κρίσιμες» τις προσεχείς ευρωπαϊκές αρχαιρεσίες. Και πρόσθεσε: «Είμαστε σε ένα οριακό σημείο στην Ελλάδα, μετά τις Ευρωεκλογές θα μπούμε στην τελική ευθεία για την κρίσιμη αναμέτρηση των βουλευτικών εκλογών.

Στη δε Ευρώπη σήμερα δεν υφίσταται κοινωνική και οικονομική ισορροπία και απαιτείται οι προοδευτικές δυνάμεις να αφυπνιστούν και να απαλλαγούν απ’ τον κατακερματισμό τους, ώστε να ενισχυθούν, για να αποκρούσουν τον ακραίο νεοφιλελευθερισμό. Θέλουμε μία Ευρώπη της εργασίας, των ευκαιριών, της ελπίδας, της συμμετοχής. Μία Ευρώπη με νέο παραγωγικό μοντέλο, μία Ευρώπη με κοινωνικά και εργασιακά δικαιώματα».

Η περιοδεία του υποψήφιου Ευρωβουλευτή, ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στον δήμο Βόρειας Κυνουρίας όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο κ. Παναγιώτη Μαντά.

Δελτίο Τύπου

Comments

Submitted by Anonymous on Sun, 31/03/2019 - 08:46 Permalink

Τι έγινε βρε παιδιά.... Έτσι στα μουγκά ούτε μεταξύ συγγενών; Δε λέω... ενημέρωση ήθελε ο συνονόματος.... Αλλά να, ένα κάτι αναμνηστικό απ'την περιοχή; Και είναι καλός χριστιανός ο κυρ-Παναγιωτης.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio