Στο Ξηροπήγαδο θα βρεθεί σήμερα ο Παναγιώτης Μαντάς - Μεγάλη ανταπόκριση των κατοίκων στα Βέρβενα (pics)

Παρ, 17/05/2019 - 14:01
Image
Image
Image
Image

Στο Ξηροπήγαδο θα βρεθεί σήμερα το βράδυ στις 21:00 ο Παναγιώτης Μαντάς για να συνομιλήσει με τους συνδημότες του για ελεύθερη ανοικτή προεκλογική συζήτηση. .

 Χθες το βράδυ ο υποψήφιος δήμαρχος βρέθηκε στα Κάτω Βέρβενα και είχε με τους κατοίκους γόνιμη συζήτηση με θετική ανταπόκριση.

Σχόλια επισκεπτών

Αυτο που γινεται σημερα στο ξηροπηγαδο και αφορα ολους τους υποψηφιους πρεπει να γινεται πεντε φορες τον χρονο ωστε να αφουγκραζεται ο καθε δημαρχος κατα την διαρκεια της θητειας του τουςπολιτες και να πρατει κατα το δοκουν.οχι μονο επτα μερες πριν τις εκλογες.δεν ειναι υγιες αυτο.!!!#

Ήμουν εκεί χθες, στο καφενείο της γεωργίας. Είδα έναν δήμαρχο με ψυχή, με γνώση και με συναίσθημα. Είδα έναν άνθρωπο που ήδη έχει προσφέρει πολλα στο δήμο του. Είδα πολλούς συμβούλους νέους και παλιούς να κρέμονται από το στομα του. Τον Τάκη τον ξέρω από παλιά. Γνωρίζω ότι ο δήμος δεν του προσφέρει ούτε χρήμα ούτε κοινωνική καταξίωση. Και ερωτω: Πώς αντέχει με όλους αυτούς τους απαράδεκτους αντιπάλους που νομίζουν ότι μπορούν να αντιπαρατεθούν απλως με λασπη, χωρίς γνώση και άποψη; Τάκη, θα είσαι ξανά δήμαρχος. Αφού εσυ τους αντέχεις, εμεις θα σε ψηφησουμε. Καλη επιτυχια και καλη θητεια..

Τι λέει ο ποιητής!Τι πένα είναι αυτή!Στας βρυξέλλας σπούδασεςή στας Οξφόρδας! Πρόσεχε γιατί σε διαβάζουν!Στην περιοχή γνωριζόμαστε!Θα σε προτείνουμε για Λογοτεχνικό βραβείο!!!!!!!!!!

Δεν τα ονόμασαν άδικα το κάστρο του Μαντά...Στις 26 Μαΐου τα Βέρβενα θα δείξουν τι σημαίνει για άλλη μια φορά να βγάζουν Δήμαρχο.Στις 26 Μαΐου κάποιοι θα προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα .Στις 26 Μαΐου ο λαός της Βόρειας Κυνουρίας θα αποδείξει εμπράκτως ότι ψηφίζει χωρίς να υπολογίζει τα ψίχουλα και τις υποσχέσεις που κάποιοι προσπάθησαν να του πετάξουν.Μας υποτιμήσετε κυριοι και τώρα ήρθε η ώρα να το πληρώσετε!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio